RSS

10/49 – Nyöször

19 okt

Micsoda éjszaka volt ez, uramatyám, a felét ébren fetrengtem végig, a másik felével meg úgyszintén jobban jártam volna, ha azt is éber fetrengéssel töltöm, mert válogatott hülyeálmok gyötörtek. Éjszaka volt álmomban is, és folyamatosan rokonok sorjáztak be a házba, ami lényegében ott esett szét körülöttem: szekrényajtók szakadtak le, megrágott cipőkbe botlottam bele mindenhol, minden szobában hangosan üvöltött a tévé, és irtózatosan összevesztem apósommal, aki komplett ülőgarnitúrákat hurcolt át a nappalinkon, hogy aztán kirakja azokat a teraszra. Ott üvöltöttünk egymás arcába tíz centi távolságról, én csak azt akartam, hogy tűnjön mindenki a francba, mert sehol sem találok magamnak egy csendes vackot, ahol aludni tudnék, ő meg folyton azt mondta, milyen hálátlan vagyok, és senki, de senki nem fogta pártomat, mindenki csak az övét, kikacagtak, kigúnyoltak, és még azt is mondták, hogy nem vagyok jó tanár.

Kinek hiányzik ez, ugyan kinek. Nyöszörögve ébredtem, és iszonyú nehezen tudtam összevakarni magam, de összevakartam, össze én.

Megyek tanítani.

 
4 hozzászólás

Szerző: be 2022/10/19 hüvelyk eská, ősz

 

4 responses to “10/49 – Nyöször

 1. Zsuzsi

  2022/10/20 at 07:48

  Ez a ruha ezzel a kabáttal nagyon jó!
  Én meg azért voltam ébren fél éjjel, hogy kiolvassak egy könyvet, de valószínűleg amúgy sem tudtam volna aludni, mivel épp aszfaltozták az utcát. Nem, nem álmomban, bár, ha aludtam volna, akkor is ezt álmodtam volna, a csukott ablakokon át is beszivárgó bitumenszagtól. 😀

   
  • mák

   2022/10/20 at 09:41

   Na, nálunk meg a munkázó helyemen éppen padlót csiszolnak és kenegetnek a második emeleten. (Mi a harmadikon vagyunk.) Annak is van ám szaga!

    
   • Zsuzsi

    2022/10/20 at 17:40

    Jól jönne egy téli szarvas illatgyertya? 😀 Én épp ma vettem egyet magamnak. 🙂

     
    • mák

     2022/10/20 at 19:14

     Füstérzékelők vannak…

      

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: