RSS

8/298 – Logisztika

26 jún

Szombat lévén, már megjártuk a piacot,

ahonnan többek között hoztunk egy másfél kilós kenyeret is, mert anyám meg húgom egyaránt kenyéralapú létformák, ebben az időjárásban viszont süssön az, aki tényleg pék. Egyúttal felavattam a teában festett tornacipőmet is, hát nem vagyok teljesen elégedetlen.

Mindeközben a jojóprogram teljes pompájában bontakozik a pofánkba bele, a húgom tegnap este fél tízkor beesett, a RK ugyanezt fél kettőkor abszolválta (barátoknál volt vacsorán, és én is mentem volna, ha nem dagadok virslivé a hőségtől), a húgom ma reggel nyolckor már el is futott egy konferencia irányába, mi elfutottunk a piac irányába, ezek után meg a RK délben felkanalazza anyámat, hazahozza, majd este eldönget Múzeumok Éjszakáján lenni beszélgetőprogram. Valamilyen módon még ma este a húgom is visszakeveredik a konferenciájáról, Poci és Maci pedig előbb-utóbb beleszarik valamelyikőnk cipőjébe, mert Poci már totál elszokott a vendégektől, Macinak meg a Sz.i. alatt esélye sem volt olyanokkal találkozni.

Nekem ezzel szemben kezdi kisütni az agyamat a meleg, mindösszesen az alvóhelyek, ágyneműk és törülközők logisztikájára vagyok képes. Valszeg még főzni is anyósom fog a családomra, amitől persze mind Babett anyóval fognak álmodni, mert mára például könnyed nyári kajaként kolbászos marhapörkölt a menü.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2021/06/26 hüvelyk újracucc, eská, nyár

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: