RSS

4/255 – Furtonfurt

13 máj

Ez most már a “röhejes” kategóriája, mennyire ki vagyok purcanva. Csak hogy rámutassak, mennyire: kilenc órákat alszom egyhuzamban (erre asszem egyetemista korom óta nem volt példa), mégis furtonfurt álmos vagyok. (Egyáltalán jó ide ez a szó? Na ennyire vagyok kipurcanva, QED.) Jó, mondjuk az “egyhuzamban” sem teljesen áll, mert időnként felriadok arra, biztos elkéstem valamiről, de aztán megállapítom, hogy nem, még nem, és bumm, visszaalszom valami idegesítő álomba, ami ugyan nem egészen rémálom, de nem is pihentet egy cseppet sem.

Nyilván ma is tanítani megyek, és egyelőre fogalmam sincs, nem ájulok-e ki valamikor az 5×45 perc folyamán. A Repülő Kutató viszont, áldassék a neve, megígérte, hogy elfuvaroz dolgozóba, így legalább az odafelé cirka másfél órás buszútat megúszom feleannyiból, és nem állunk meg minden tyúkólnál. Amúgy, mint ez alulírott öltözködési stratégiáiból kihüvelyezhető, ma mindenképpen muszáj volt valami tarkabarkát felvenni, már csak a hallgatók (és az alany) ébrentartása érdekében is.

Persze amíg elindulunk, még van hátra kettő óra, és most kezdett rá istenigazából a zuhé (éppen azt nézem nem túl nagy lelkesedéssel a tetőablakon át), úgyhogy az is lehet, a végén gumicsizma lesz belőle meg talpigfarmer.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2017/05/13 hüvelyk tavasz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: