RSS

4/8 – Turnébusz

08 Sze

A Repülő Kutató tett egy villámlátogatást itthon (nem vicc, este kilenckor érkezett Prágából, ma reggel nyolckor már ment tova Egerbe), ez éppen arra volt elég, hogy megvacsoráztassam, és felmarjon egy adag tiszta holmit. Mindkettőnknek elragadó ősze lesz, az övéből pl. csak annyit bírtam megjegyezni, hogy egyik Prága, Eger, Varsó, másik Prága, és még a sorrendben sem vagyok biztos. Én legalább csak az országon belül fogok keringeni, mint egy részeg dervis, de a jövő hetem már most olyannak ígérkezik, mintha nem tanár/diák lennék, hanem haknizenekar. Turnébusz nélkül. És utána ugyanebben a szellemben folytatódik is, november tizenakárhányadikán lesz majd az első szabad hétvégém.

A mai délelőttöt amúgy pizsiben töltöttem, mint egy popsztár, mert végül is nem mindegy, amíg nem kell mennem sehová? A körülmények persze jóval kevésbé voltak glamúrosak, mint a Four Seasonsben, és a groupiek is rögtön leléptek aludni meg kanapét szőrözni, miután megkapták a reggelit. Este viszont ismét szocializációs programom van, barátnőimmel megyek kocsmázni – még egy utolsó vidámkodás, mielőtt ránk zuhan a félév. Nagy ereszdelahajamatra persze ezúttal sem érdemes számítani, holnap nem henyélőnap lesz, egyébként is mindig olyan szemrehányóan néznek rám a macskák, amikor későn jövök haza, mint akik napokig maradtak magukra étlen-szomjan.

Viszont most már hitelt érdemlő bizonyítékom van arra, hogy a fürdőszoba kiszellőzött, vagy legalábbis a szag már nem bántja azt a kényes Pociorrot.

4-8macs

Mint látható, ma sem azért öltözködöm, hogy unatkozzam, és ez még egészen szelíd ahhoz képest, hogy a múltkor azt tervezgettük, sztimpank sellőnek öltözve megyünk majd egyszer kocsmázni.

4-8

 
Hozzászólás

Szerző: be 2016/09/08 hüvelyk újracucc, eská, ősz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt kedveli: