RSS

3/358 – Cinegebogarak

23 aug

Ja, most már definitíve vége van a nyárnak, hűvös szelek meg efféle, a cinegebogarak pedig kiscipőt akarnak. Én például olyan disznó cinegebogár voltam, hogy még rendeltem utoljára egy kört a Sarenzáról, majd ha megérkezik, be is mutatom. Ráadásul olyannyira a fogyasztói társadalom jellemtelen pöcegödre lett belőlem, hogy vettem egy Desigual csizmát is (féláron, mert azért eléggé sóher pöcegödre vagyok én ennek a fogyasztói társadalomnak). Eh, legalább lesz majd mire lecserélnem a régi sarenzás dobozt, amivel csak perceket késtem, hogy kidobjam, és azóta is ott ül a nappali közepén.

Ezért:

3.358macs

Pocinak mindehhez saját lakberendezési elképzelései is vannak a dobozban, tetszik látni hátul azt a csipkézett félkörívet? Na azt mind ő csócsálta le onnan (piszok hangosan, mellesleg), és a leoperált darabokat akkurátusan a kelimszőnyegemre köpi. Ugyanarra a kelimszőnyegre, amire Celofán a legszívesebben hányni szokott. Meg vagyok én áldva ezekkel a dögökkel, nem vitás.

Holnaptól kezdve egy hétig, a blog harmadik évének végéig igencsak válogatott atrocitásokra tessék készülni, bár ha belegondolok, nemigen fog meglepni senkit semmi, csináltam én már eddig is tarkabarka hülyeséget eleget. Most viszont próbáljunk egy kis rendet vágni a szövegek sűrűjében, mert még főznöm is kell, és egy nyuszis kötényruha kiszabott darabjai várnak arra, hogy rátegyem csecsebecse kezecskéimet.

3.358

 
Hozzászólás

Szerző: be 2016/08/23 hüvelyk macs, nyár

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: