RSS

3/326 – But Friday never hesitate

22 Júl

Mára az volt a tervem, hogy kreatív energiáimat boldog, hosszú és nyálafolyatós alvásban fogom kiteljesíteni, de ehelyett a szokásos embertervez szituációban találtam magam hajnali négykor, amikor arra ébredtem, hogy odakint éppen nagy dörömböléssel a fejünkre esik az ég, és jobb is, hogy felébredtem, mert éppen azt álmodtam a villámok között, hogy Jeremy Corbynnal cicázom egy szupermarket parkolójában, böee. (Mondjuk kapásból tudnék mondani két tucat politikust, aki még rosszabb álomelem lett volna, de akkor is.) Mivel visszaaludni már nem voltam képes, jobb híján kiültem a teraszra az égiháborúba, és végre renováltam körmeim állapottyát, többek között kilakkoztam mindet rémületes cukorkarózsaszínre. Mindeközben pedig rájöttem, hogy már péntek van, bakker, hát így csorog ki az ember ujjai közül az idő. Már szerdán fel akartam hívni a fogászt, mert megpróbáltatásaim még nem értek véget, egyáltalán nem, és nyáron legalább nem kell folyton emberek előtt pofáznom a megélhetésemért, úgyhogy ez a legjobb időszak a további tortúrákra.

Remélem, délben már nem fog esni, mert egy orgonát kell visszagyömöszölni a kis zöld szappantartóba a szivacsdarabok közé, és erősen gyanítom, hogy nem komálná a zuhét még darabokra szedve sem.

3.326

Hogy a blogprofilnak is adjunk neki: a mai szoknyám annak a két száriszoknyának egyike, amit a Repülő Kutató vett nekem Amerikában, és állítólag százféleképpen lehet felvenni, na majd próbálkozom még vele. A cipőt meg, kedveszkéim, én felajánlottam ugyan vegye-vigye alapon a nagy szekrénypurgáláskor, de nem volt rá jelentkező, hát teszek vele még egy próbát, hátha már nem sérti a túlérzékeny csülkömet. Az ajánlat amúgy még mindig áll: ha netalán úgy érzed, kellene egy 38-as, kívül-belül bőr rozsdabarna tépőzáras cipő rugalmas gumitalppal, tudod, hol keress.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2016/07/22 hüvelyk nyár

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: