RSS

3/293 – Macifröccs

19 jún

A fejfájásomra semmi más módszert nem tudok alkalmazni, mint hogy délutánonként elalszom, de mint akit főbevertek. Ez persze az ilyenkor elvárható délutáni rémálmokat is magával hozza, amelyekben rólam készült riportfilmet nézek a tévében, egy japán riporternővel beszélgetek éppen a harangjátékok tonalitásáról (he?), kopasz fejemen kendő, és egy behízelgő narrátorhang azt mondja rólam, hogy “1958-ban született negyvenévesen, és azóta is annyi maradt”. Rohadt antibiotikumok.

Ráadásul nem egyedül vagyok a szarban, Celofán is antibiotikumokat kap, de ő nem fog sorba állni a kis poharával, hogy oké, legyünk túl rajta, természetesen nekem kell legyömöszölnöm a torkán a Clindamycint. Higgyétek el, marhára nem lelkes tőle, és ez továbbra is egy piszok nagy lakás ahhoz, hogy egy gyanakvó két és fél kilós macskát elkapjak benne, szóval napi kétszer megint kergetőzés meg buli van. Ha már elkaptam, akkor persze elvileg nyert ügyem lenne, de míg Poci ezen a ponton már úgy lóg az ember kezében, mint egy nagy szőrzsák, Celó látszólagos passzivitása ellenére is megpróbál keresztbe tenni nekem, ahol tud. Ma reggel kétszer köpte vissza a kapszulát, pedig ezúttal is a tablettabelövőt használtam. És nekem még betadinoznom is kell a mancsikáit, amelyek állapotáról semmi sem mesél szebben, mint hogy tegnap reggel az állatorvos azzal köszöntötte a belépő gyakornoklányt, “Gyere, nézd meg, milyen, amikor szinte mindegyik körömágy be van gyulladva”. Remek.

Egyelőre csak Poci van rendben közülünk – ha ez a Családom és egyéb állatfajták kezdete lenne, ő volna Larry. Amikor elnézem az önelégült képét, amint én éppen a kolleginát kezelem a reggelizőpulton, kedvem lenne neki is ledugni a torkán egy Clindamycint csak a miheztartás végett.

A tegnapi magyar-izlandi meccs alatt (minekutána az utolsó tíz percig alig kellett a képernyőre nézni) végignyomtam egy komplett pedikűrt, miközben langyos vaníliás zöldteámat iszogattam. Hé, én nem haldoklom, én így élek. Szvsz a körülményekhez képest igenis ragyogóan nézek ki, különös tekintettel a paplanhuzatból varrt ruhámra a megfelelő kiegészítőkkel, felrobbant hajamra a maradék anyagból hajsál, plusz még korallszínű lábkörmök meg vadonatúj szandál, juhé. Mivel egy ennyire igényes áutfitet mégse pazarolhatok csak a macskákra meg a délutáni rémálmokra, le is lejtek majd a városba, ahol épp dúl a szentendrei nyár. Vajon kapok-e valahol egy langyos macifröccsöt?

3.293

Jobb is, ha lelépek, engem itt, attól tartok, szemmel vertek.

3.293macs

 
10 hozzászólás

Szerző: be 2016/06/19 hüvelyk újracucc, eská, macs, nyár

 

10 responses to “3/293 – Macifröccs

 1. Gyöngyösi Csilla

  2016/06/19 at 17:28

  Nagyon szép ez a ruha.

   
  • mák

   2016/06/19 at 17:30

   Köszönöm. Mint az eggyel korábbi posztban látható, megharcoltam érte. (Meg vele is.)

    
 2. adele1014

  2016/06/20 at 06:08

  A ruha tényleg gyönyörű és meg nem mondanám, hogy anitbiocin élsz! Nálunk a blöki kajájába kevertük a gyógyszert, por alakban. Kipróbáltad így is?

   
  • mák

   2016/06/20 at 08:27

   Sajnos rögtön kiszagolják, egyébként is most nyárra az lett a heppjük, hogy csak száraz kaját akarnak enni.

    
 3. Milda

  2016/06/20 at 09:27

  De jó ez a ruha! Nagyon szép lett! (Elolvastam közben a “hogyan készült” rovatot is, így még inkább respekt!)

   
 4. Zsuzsa

  2016/06/20 at 11:20

  A ruha szuper lett, megérte a 7 órás műveletet (utálom a csúszkálos anyagot, és ez az volt a javából). Köszi a korábbi leírást is, a mostanit is, nagyon jó (a ruha is!).
  Zsuzsa

   
  • mák

   2016/06/20 at 11:26

   Köszönöm. 🙂 A következő persze majd csak valamikor a jövő héten várható, de már gondolkodom rajta, mit és hogyan…

    
 5. lné

  2016/06/20 at 15:52

  Meseszép!

   

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: