RSS

3/208 – Az locsolkodásrúl

26 Már

Ha fejlettebb szociális életem lenne egy pandamackóénál, nyilván kevesebb esély lett volna arra, hogy szóba elegyedjek Idegen Férfiakkal* a kisbótban (meg persze nem pazérolnék el a piacra meg a kisbótra ilyen csudálatos áutfiteket se, mint a mai), de megtettem, és így kiderült, hogy egyes férfiak még mindig vízzel szeretnének locsolkodni. Sok vízzel. Majdnem meg is hívtam őket, hogy csak tessék, csak tessék, itt lakom a parkon túl, van egy roppant pofás szódásüvegem, a padlón mindenhol hidegburkolat, és utálom a pacsulit.

(Mint látható, most már jobb. Holnap meg pláne hiperszuper lesz minden, Pocinak is beadom majd reggel az utolsó gyogyit. Amúgy belegondoltam abba, hogy talán el is mehetnék éjféli misére, remélhetőleg nem szakadna rám a mennyezet, de aztán belegondoltam abba is, hogy ilyenkor sajnos prédikáció is van, és attól én szinte garantáltan lábrázást kapnék.)

3.208

* Az egyik egy idős úr volt, aki azzal pakolta a futószalagra a pénztárnál a Kőbányaikat, hogy “Ez a reggelim, ez az ebédem, ez az uzsonnám, ez a vacsorám, ezt meg a kisunokámnak viszem ajándékba”, a másik meg a pénztárosfiú, aki napszakfüggetlen optimizmussal köszön mindig jóreggelt, és ez engem valamiért mindig fel is vidít. Szóval mindenki igazi humorzsák volt, engem is beleértve.

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2016/03/26 hüvelyk eská, tavasz

 

2 responses to “3/208 – Az locsolkodásrúl

 1. Eszter

  2016/04/01 at 16:33

  Jól megkésett reakcióm: én elkövettem azt a hibát, hogy ismeretségünk hatodik húsvétja beköszöntekor is elcsaltam a Zembört a vigíliai szertartásra (felénk csak a szentestit hívják éjféli misének, ezt max feltámadásnak). Nomármost ő egyrészt hithű luteránus (szóval idegrángást kap a litániáktól, szentelményektől, hajlongástól és keresztvetéstől), másrészt harmadik éve a hites uram (s úgy tűnik, kezd lecsengeni a “beetetési időszak”)…ergo mikor a másfél órás szertartásból kimaradt a prédikáció (hogy ne legyen méééég hosszabb, ugye), ő kijelentette, hogy eddig tartott a szerelem és ökumené kombinációja nála, s nem tovább. De nézzük a pozitív oldalát: ötször végigülte velem. 🙂
  Oszt ha legközelebb okoskodás nélküli verzióra vágysz, szólj, mert tudok egy helyet… 😉

   
  • mák

   2016/04/01 at 21:35

   Oké, köszi. 🙂

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: