RSS

3/138 – It’s a feeeeeeling

16 jan

Kezeket fel, akinek a lábszárvédőkről nem valamelyik nyolcvanas évekbeli táncikálós film jut eszébe! Én sajnos nem vagyok ilyen szerencsés, így csak örülhettek annak, hogy nemigen hordtam eddig lábszárvédőt, és nem volt emiatt arra sem ellenállhatatlan késztetésem, hogy mindenféle cukorkarózsaszín holmikat pakoljak magamra hozzá.

3.138a

Hogy a macskákról is beszámoljak az érdeklődők számára, ma reggel sikeresen demobilizáltak a kanapén, az egyik egyik oldalról dőlt nekem, a másik a másikról, és mindkettő úgy nézett rám, hogy na akkor most mi lesz azzal a simogatással. Megpróbáltam eleget tenni a feladatnak, már csak önvédelemből is, mert ha nem kötöm le őket, előbb-utóbb csépelni kezdik egymást, én meg nem éreztem késztetést arra, hogy rajtam legyen a csatatér.

Celofán amúgy tegnap reggel megegzaminálta a kérdést, és gyógyultnak nyilvánította Pocit, ami főként abban áll, hogy ismét elkezdett morogni meg pofozkodni. Amíg a másik siralmas képpel és varrott hassal ődöngött, addig béke volt és nyugalom, de most megint elkezdték a kergetőzést a lakásban. Mondjuk amíg ez úgy folyik, hogy kirohannak a nappali ajtaján, elöl A jelzet, hátul B jelzet, aztán viszarohannak fordított sorrendben, és egyiken sincs külsérelmi nyom, addig nekem belefér.

Amúgy ha azt gondolnátok, höhh, otthon bárki olyan hülyén nézhet ki, ahogy csak akar – én ebben az ancúgban mindjárt ki is megyek a házból. Épp csak még magamra hányok hozzá néhány plusz réteget.

3.138b

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2016/01/16 hüvelyk eská, tél

 

2 responses to “3/138 – It’s a feeeeeeling

 1. Milda

  2016/01/16 at 17:28

  de aranyos:-)

   
  • mák

   2016/01/16 at 17:36

   Koromnak megfelelően viselkedem, ja. 🙂

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: