RSS

3/83 – Utánérzés

22 nov

(Kicsit túlöltöztem máma a tervezett “programjaimhoz” képest – itthon kuksolok egész nap -, de hát adjuk meg az új ruhadarabnak a megfelelő körítést, ugye.)

Ha elég távolról és eléggé hunyorítva nézem a “szép új” pólómat, kétségkívül egy szelídebb fajta Desigual-koppintásnak, vagy mondjuk csak elegánsabban, -utánérzésnek látszik. Ezzel nem is vagyok különösebben elégedetlen, úgy tíz évvel ezelőtt fedeztem fel a Desigual-holmikat, és igen kellemeseket ábrándoztam azon, hogy majd ha elég gazdag leszek meg elég bátor, na akkor majd!… Aztán persze ebből se lett semmi, bátornak ugyan bátor vagyok már, mint egy vaddisznó, de még mindig nem elég gazdag, esetleg még mindig túl sóher. (Piszkosul túlárazott márkának érzem – még úgy is, hogy ebben a városban két olyan turkáló is akad, ahol külön állványon lógnak az uraságoktól levetett Desigual-cuccok.) Emellett valószínűleg sznob is vagyok, most már az én útvonalaimon minden ötödik nő Desigual-táskát hord, bár nyilván az én útvonalaimmal van a hiba.

Ebből a pólóból viszont egyetlenegy darab van a teljes univerzumban, most már éppen olyan hosszú, amilyennek szeretem a pólóimat, ráadásul összesen nettó másfél órányi munkát és aprócska pénzösszeget fektettem bele (ez utóbbit ha kétszáz forintra becsülöm, sokat mondok). Roppantul elégedett is vagyok vele, úgyhogy ezen felbuzdulva ma is odaülök a varrógépem elé. Holnap úgyis megint kezdődik a tudomány meg a ppt-gyártás.

3.83

(Ha esetleg figyeltek ilyesmikre, bevezettem egy új kategóriát a blogban. Egy időben híven referáltam arról, melyik rajtam lévő holmiban volt benne a mancsom/varrógépem, de aztán elaludt a dolog iránt az olvasói érdeklődés. Amennyiben újraébredne, a jövőbeli posztokban az “eská” kategóriával érdemes keresgélni.)

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2015/11/22 hüvelyk eská, ősz

 

2 responses to “3/83 – Utánérzés

 1. hobelevanc

  2015/11/22 at 20:43

  Nagyon klassz lett! És balzsam szememnek ez a szinösszeállitás is. Tök jó , hogy ilyen kreativ vagy és érzéked is van a dolgokhoz, szinekhez. Meg asszem, ehhez egyéniség is kell, pl. hogy tudd is viselni a szineket meg a cuccokat.
  Az ujjából annyit levágtál, hogy ekkora körökre futotta belöle?

   
  • mák

   2015/11/22 at 20:55

   Amikor kiszabtam az ujját meg azt a ruhát, amit ugyanebből az anyagból varrtam, leesett némi maradék, abból lettek a körök.

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: