RSS

Eská – Csíkos-rozettás

14 Júl

Mint már mondtam, kreatív hetet tartok sok maszatolással meg nyüzsivel, ezen belül pedig különböző méretű merényletekkel. Ezek közül vannak olyanok, amelyeket napokba telik összehozni, és vannak, amelyeket félórába.

Ez itt például egy félórás merénylet volt, nem számítva bele azt a pár percet, amikor a vasárnapi nagybevásárláskor kihalásztam a szupermarket egyik kosarából a csíkos kapd-fel-és-fuss vászoncipőt.

Ezeket drágácskáimat én egynyári cipőnek hívom, mert pont annyira vannak hitelesítve, őszre már szétesnek a lábamon, és csak házitopogónak lesznek jók, de nem baj, nem várok tőlük többet. Ez itt speciel az Aldiból van 1790 forintért, de ilyenkor június-júliusban mindegyik szupermarketben megjelennek valamelyik héten, rendszerint 2000 forint alatt, és ha van annyi szerencsém, még van belőlük 38-as, mire odaérek. Nos, ezúttal volt, bár meg kellett dolgoznom érte, két tucat 41-es alól sikerült kihalásznom..

Attól, hogy valamit egyetlen nyárra lehet hitelesíteni, nem jelenti azt, hogy erre az időre úgyis mindegy. A fenti képen például már lecseréltem bennük a talpbetétet, általában az a legnyomorultabb alkatrészük, ez is például egy nyavalyás szivacslap volt ráragasztott vászonnal, brr. Nem baj, hülye asszony amúgy is megtartja a vaterázott, majd lehordott Clarks cipői lehordatlan kivehető talpbetéteit.

Ennél már meg is lehetett volna állni, és vidáman eltotyogni ebben szeptemberig, de engem nem ilyen fából faragtak, vagy legalábbis ezúttal nem. Úgyhogy folytattam a kismerényletet.

Ha még emlékeznétek rá, ezek a rozetták nálam a maradék horgolófonalak maradékaiból készülnek, magyarán ha valamiből nem marad már több, mint néhány méter, akkor itt kötnek ki ezekben a csinos kis üvegekben (amikben amúgy eredetileg illatmécses volt – ugye látszik, hogy mennyire nem dobok ki semmit?).

Kiválogattam a nekem tetsző példányokat (az sem volt mindegy, van-e belőlük kettő darab), aztán ma hajnalban, amikor már elindult a Fapapucs Futam, de még nem volt etetőidő, nekiláttam.

És huszonöt perccel később, nédda:

Ez a kép a teraszon készült, és amiben tükröződöm, az egy többnapos nagymerénylet része. Természetesen arról is beszámolok majd, tessék csak várni türelemmel.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2021/07/14 hüvelyk újracucc, eská, nyár, otthoncsücsü

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: