RSS

7/239 – Csámcsogi

26 ápr

Poci ma éjjel kriminálisan viselkedett, több ízben is felébredtem félig arra, hogy valaki éppen a vállamon tipeg dürrögve, de ahhoz, hogy engem tényleg felverjenek, amikor éppen alszom, ennél nagyobb erőfeszítésre van szükség, ennélfogva kénytelen volt másik áldozatot keresni. Ez nem volt annyira nehéz feladat, mert csak fél méterre kellett távolodnia tőlem, és máris ott volt a másik potenciális rabszolga, akit ráadásul könnyű felverni, csak a telefonja kábelét kell rágcsálni csámcsogva. (Egyszer lehet, hogy kipróbálom.). Így hát a mai napra az első párbeszédem úgy festett a Repülő Kutatóval, hogy megérdeklődtem tőle valamikor zöld hajnalban, még összeragadt szemmel meg szájjal, hogy “Hová mész, Buksi?”, mire ő némileg elkínzottan azt felelte: “Nem tudom, majd a cica megmondja”. “Mhm” – válaszoltam éleselméjűen, aztán átfordultam a másik oldalamra. Mikor fél hétkor felvakartam magam, a RK a hencserén (ezen) feküdt egy pokróc alatt, összenyomva, mint egy tangóharmonika, Poci meg az előszobában állt, és azt kérdezte, holakajám.

Bides egy terrorista ez, no. De olyan cuki. És milyen megtévesztő-ártatlanul tud nézni, háttérben a Bűnök Barlangja derámai káoszával.

Ne higgyetek neki, már evett.

Én most kávézom egyet, aztán elindulok második réteg festéket kenni a fiókgombokra, mert az első foltos lett és nyavalyás, és a tegnapi homokvihar is bele akart szólni a projektbe, szóval van javítanivaló bőven. Hiába no, már majdnem négy éve, hogy nem volt a kezemben festőecset, és csúfosan kijöttem a gyakorlatból.

Na de ha már úgyis elővettem ecsetet-festéket, körülnézek még, miket kenhetnék le.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2020/04/26 hüvelyk újracucc, eská, macs, otthoncsücsü, tavasz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: