RSS

7/54 – Paff

24 okt

A tegnapihoz hasonló “hét közepén szabadnap” konstrukciókkal csak a baj van. Én például most úgy érzem magam, mintha egy roppantul csámpás szombaton lennék túl, ami után viszont nem vasárnap következik, hanem valami egészen más. Ha vasárnap következne, akkor például nem torlódott volna fel már tegnap du. fél négykor a kocsisor a ház előtt azokkal a népekkel, akik kiugrottak a zöldbe/sárgába, és vissza kellett jutniuk Budapestre. Az vasárnap délutáni program, nem szombati. Amikor pedig úgy van csütörtök, hogy ma is munkázó, holnap is munkázó, de még holnapután is, akkor az sem csütörtöknek érződik, hanem, mittomén, keddnek.

Valahogy úgy érzem magam mindettől, mint a Speedben az az ellenszenves pofa, aki városnézni jött Los Angelesbe, és amikor visszatérnek a busszal a reptérre körbekeringélni, hogy ne robbanjanak fel, teljesen paffá lesz, mert ő városnézni akart, a reptért meg már látta. No mindegy, irány Horány meg a mai 5×45 perc.

Azt nyilván mondanom sem kell, hogy az időjárás azt üvölti reggel, hogy “október, október, mogorva vénember”, délben meg azt, hogy “mézééédes máááájusok”, és az ember asse tudja, mi a francot vegyen fel.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2019/10/24 hüvelyk eská, ősz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: