RSS

6/280 – Papaja

07 jún

Ma nem várható semmi izgalom, egész nap itthon lapítok a tételeimmel. Muszáj lesz, az egyiknél például elvállaltam, hogy megosztom a kellő alapossággal kidolgozott végeredményt a többi áldozattal is, jótett helyébe jót várj. Na azt tényleg kellő alapossággal ki kell dolgozni, mert a többiektől nem várhatom el, hogy olyan gyorsasággal verjék a semmiből a tejszínhabot, mint én szoktam. (Megjegyzem, egyszer tényleg pofára fogok esni amiatt, mert mindenről tudok keveset, és a hézagokból kidumálom magam. Remélhetőleg ez nem most lesz.)

Estére viszont hazatér a Repülő Kutató, aki hétfő óta Karánsebesen levéltárazik Professor Krtekkel (upsz, nem is mondtam, hogy elment, ennyire el vagyok havazva), és a vakondnak meg neki muszáj rittyentenem valami vacsorát. Azt hiszem, ez lesz az. Vagy valami ehhez hasonló. Az ember azzal főz, amije van, és grillcsirkém ugyan van, de zöld papajám természetesen nincs. Mamajám se.

A papaja meg mamaja az még elhanyagolható, de leginkább tanulhatnékom nincs. Ebben a pillanatban például sokkal nagyobb ingerenciát érzek arra, hogy végre gatyába rázzam ezt a ruhát, mert két évvel ezelőtt varrtam azzal a felkiáltással, hogy majd úgyis jól átalakítom, aztán még mindig itt van vele a nagy semmi.

Ha nem tart ki estig a tételgyártós lendület, még az is lehet, hogy már máma lesz belőle valami.

 
4 hozzászólás

Szerző: be 2019/06/07 hüvelyk eská, nyár

 

4 responses to “6/280 – Papaja

 1. vica57

  2019/06/07 at 08:50

  A ruci teljesen jó 🙂

  Ezt a tétel csereberét sose értettem, kinek hasznos.
  Most csak azért hozom ezt szóba, mert te az asztal másik oldalán ülsz többnyire 🙂

  Szóval mennyivel könnyebb valaki más gondolatmenete szerint összeállított szöveget bemagolni, mint magadnak kidolgozni, és utána már csak ismételni kell, és ha netán belekérdeznek, még eszedbe juthat ez-az, amit olvastál, de nem jegyezted fel?? Míg a más anyagát megtanulva ilyen nem fordulhat elő.

   
  • mák

   2019/06/07 at 08:53

   Ezzel én is nagyjából ugyanígy vagyok, de ugye közösség meg ugye egymásra utaltság meg ugye.
   Megnyugtatlak, nekem a mások kidolgozott tételeivel mindösszesen annyi tervem van, hogy átolvasom majd, haddlám, ők mit tartottak fontosnak. 🙂

    
   • vica57

    2019/06/07 at 09:20

    😀
    Egy pillanatig sem kételkedtem benne, hogy te kidolgozod magadnak az összeset, max maradsz a vázlatnál, nem részletezed.

    Igen, ez érdekes szempont, mások mit tartanak fontosnak. Nagyon vicces tud lenni.

     
 2. Zsuzsi

  2019/06/09 at 06:12

  Mi is pont így voltunk az érettségi tételekkel, nem sokat tudtunk kezdeni a többiekével, ahány ember, annyi módszer, volt, aki csak kimásolt részeket a tankönyvből, stb.

   

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: