RSS

6/154 – Zsír

01 feb

Bolyhoska (aka a Sátán Macskája) ezúttal nem járt itt éjjel, legalábbis nem volt semmiféle óbégatás, amiből ezt a következtetést le lehetne vonni. Mondjuk nem is nagyon volt miért itt hesszelnie, tegnap éjjel még annál is jobban kibulizta magát, mint sejtettük: a mi teraszunkon belenyalt a zsírba, anyósomékén pedig megette az apósomnak bepácolt pipihusit. Nem csoda, hogy akkora, mint egy bornyú, ha azzal tölti éjszakáit, hogy körbekosztolja a környéket.

A mi macskáink ugyanúgy vannak, mint tegnap meg tegnapelőtt, és tudja a fene, hogy ez jó-e vagy rossz, de ez van, úgyhogy ezt kell szeretni. Az időjárás viszont elnyomorodott némiképp, éjjel hó, reggel dara, most meg az a borús takony, amitől az embernek felkelni sincs kedve, nemhogy kimenni a házból. Nyafogóruha, hajrá.

Az új hónap kezdetére való tekintettel most kéne bemutatnom a februári tízszertízet, de midőn szavazásra bocsátottam a kérdést, hogy csináljam-é tovább vagy sem, nem mutatkozott valami hajdenagy ingerencia a válaszadásra, ami önmagában is elég beszédes. Még ennél is beszédesebb, hogy öten azt mondták, folytassam, heten meg azt, hogy ne. Hát akkor nem. Zsír.

Tízszertíz hiányában azzal foglak majd mulattatni hónapkezdetekkor, hogy bemutatom az előző havi termést a H(őmérséklet) T(akaró)ból, és ez meg is fog történni még a mai napon, de előbb befejezem és elküldöm a tantárgyleírást, amivel már napok óta veszkődöm. Tessék várni türelemmel.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2019/02/01 hüvelyk eská, tél

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: