RSS

6/85 – Kilapult

24 nov

Még mindig ki vagyok lapulva, mint egy ketykebéka, de hát ezt terveztem erre a hétvégére, úgyhogy minden a tervek szerint folyik. Ma ugyan rá kell vennem magam arra, hogy legalább egy kenyeret megsüssek, az nem maradhat el. A kovásznak igényei vannak, például olyanok, hogy őtet etetgessék, duruzsoljanak neki, és időnként süssenek belőle valamit – nos, nekem még ennyi igényem sincs most, beérem a Bűnök Barlangjában maszogással. Ennélfogva hajat sem mosok hétfőig, és úgy nézek ki már most is, hogy az skandalum. Lehet, hogy holnap a makkákat küldöm be helyettesíteni, ők mindig csinosak és jólöltözöttek, de én ma és holnap is háziruhában óhajtok még ténferegni, ostoba karácsonyi szerelmesfilmeket nézni, és időnként bealudni egy kupac színes ficli között a futonon.

A kreatív agyrágó kukacok viszont mindeközben skandináv téli manókat kaptak enni, amik iránt még szerdán ébredt fel bennem az érdeklődés, és mivel most vajmi kevéssé vagyok alkalmas másra, tomtékat fogok gyártani ábrándosan és nagy tömegben. Aztán persze majd beblogolom. Tessék várni türelemmel.

 

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2018/11/24 hüvelyk eská, ősz

 

2 responses to “6/85 – Kilapult

 1. Zsuzsi

  2018/11/24 at 10:44

  Teljesen elfogadhatóan nézel ki, jó ez a ruha is. A hétvége nálam is köhögős-orrfolyós-fejfájós lett, és közben Vivi szalagavató ruháján kell (maszognom) dolgoznom. Nem érzem a bugit, de jövő szombaton bál, úgyhogy nincs mese, jertek szaténok, és muszlinok, és talán még glitteres tüllök is. 🙂

   
  • mák

   2018/11/24 at 10:52

   Jayzus. Na azzal aztán lehet melózni orrvérzésig. (Bennem még mindig erős nyomai vannak Filoméla elsőáldozós bálhercegnő ruhájának.)

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: