RSS

6/69 – Pipi és papi

08 nov

(Le se tagadhatnám, hogy ovisok közé – is – járok, mi?)

Ma elvileg a munkázóban nyomnám az ipart, de a mai óráim hallgatói egész hétre leléptek gyakszira, úgyhogy szabadnap. Ne irigyeljetek azért nagyon, holnap reggel már hatkor teljes díszemben vágtázom ki az ajtón. (Apropó, nem elfelejteni, ehhez  konzervet is kell gyártanom.) Amúgy ezt a mai váratlan szabadnapot is vágtázással fogom ünnepelni, a muszikáknak csúfosan fogyóban van a kajája, úgyhogy jövel három kilométeres gyaloglásocska a macskapapi erányába meg vissza. Egyúttal a pipiros készletét is frissítenem kell, a múltkori fordulóban felkentem a fejemre az utolsó dobozzal, és az állandó beszerzési helyem a macskapapi állandó beszerzési helyével srévizavi található. Mivel már lassan három éve ezzel festem a hajam, megszokott formám és a nagy számok törvénye alapján kezdhetek aggódni, vajon mikor vonják ki a forgalomból, úgyhogy kicsit rászálltam a netekre, haddlám, van-e előszele annak, hogy mit hoz a jövő. Nos, egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy remélem, a Kallos nem monitorozza szorosan a hajfestékeiről zajló beszélgetéseket, mert a felhasználók egyrészt arról panaszkodnak, hogy ez az árnyalat nagyon ereszti a színét (ezt nem vettem észre, nekem eléggé rikító újrafestés idején is, csak hát nyilván lenő), másrészt meg irgalmatlanul piros! Naná, hogy az, én éppen ezért szeretem.

Eh, mindegy. Ezt a hidat akkor gyújtjuk fel majd, amikor odaérünk. Végveszélyre még mindig ott a lehetőség, hogy visszatérjek eredeti seszínszőke fejemhez, amelyben mostanra már minden bizonnyal annyi fehér szál van, hogy attól még inkább seszínszőke lesz. (Egyszer majd írok egy külön bejegyzést a kora középkorú nők általam tapasztalt hajfestési dilemmáiról is. mert tényleg vagynak ilyenek. Egyelőre annyit, hogy a pipiros most itt még – nekem – szép és jó, a világnak sincs semmi ellenvetése, vagy legalábbis nem értesít róla, de ennél már nem leszek fiatalabb, és hosszú távon mindenképpen újra kell gondolnom, milyen színű izét kenjek a fejemre. Viszont ezt a hidat majd csak akkor stb.)

De ha már úgyis végigvonulok a komplett városon a pipi meg a papi felé, hadd veszek fel máma valami kellően értelmetlen ancúgot. Szívesen, máskor is.

Logikus és magától értetődő kérdésetek lehet(ne), hogy ugyan miként passzol ebbe az egész nyimnyámba a harisnya. Ó, kéremszépen, van nekem hátuljom is, a kabátnak meg desőt.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2018/11/08 hüvelyk újracucc, eská, ősz

 

Címkék:

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: