RSS

5/361 – Lézengő

27 aug

Nahát, este végre sikerült lejutnunk a forgatagba, amit persze addigra kellően leamortizált a 16 fok meg az időnként cseperésző eső, így forgatag helyett inkább lézengő lett belőle, de mi nem zavartattuk magunkat. Ettünk-ittunk, és megpróbáltuk a lehető legjobban érezni magunkat. Az eső hol esett, hol nem, de általában a legkevésbé sem volt bulizásra alkalmatos időjárás,  úgyhogy mikor hősi elszántságunkban átpislantottunk a nyárzáró eseménysorozat utolsó koncertjére, azzal kezdtünk hozzá, hogy “oké, negyedórát még lézengünk, aztán hazamegyünk a melegbe a macskákhoz”. A zenekar viszont keresztbe tett mizantróp terveinknek, egy “Lóci játszik” nevű banda valának, és nyilván hallanunk kellett volna már eddig róluk, ha nem lennénk öregek és nem laknánk barlangban. Mivel viszont koros barlangi morcok vagyunk, rendkívül kellemes meglepetésben volt részünk másfél órán keresztül. Még táncoltunk is, bizony. És végül majdnemhogy tizenegy óra volt, mire hazaértünk. Szitáló esőben.

Mivel semmi sincsen ingyen, én szendén, de határozottan ugatok, és az orrom is folyik némiképp, de ma itthoncsücsü napot kell tartanom papírmunkával, úgyhogy végül is tökmindegy.

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2018/08/27 hüvelyk újracucc, eská, nyár

 

2 responses to “5/361 – Lézengő

  1. Zsuzsi

    2018/08/30 at 15:37

    Reklamálni készültem, hogy bezzeg eltakarod a ruha díszítését, de közben rájöttem, hogy netán a körömlakkos ruha ez, és akkor meg már láthattuk az ő díszeit… 🙂

     

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: