RSS

5/312 – Nyúlüreg

09 Júl

A Repülő Kutató távozott Bécs büszke vára irányába, mint azt Mátyás bús hada tette anno, bár a fekete sereg valószínűleg nem ugatérozott ilyen dallamosan. Remélhetőleg egészben jön vissza, ezek az osztrák konferenciák általában sok eszemiszommal is járnak, és nem valószínű, hogy jelenlegi állapotában különösen jó tenne neki, ha éjjel kettőkor ott kurjongatna a többi okosemberrel együtt a Ringen.

Én is elég dallamosan ugatok még mindig, de “a remény hal meg utoljára” jelszóval teszek egy utolsó kísérletet, és elcsámpázok a rövidáru-boltba. Tényleg utolsó kísérlet lesz – ha ezúttal sincs nyitva, én bizony ráülök az internetekre, és onnan rendelek fonalat. Igaz, nincs kizárva, hogy akkor is rendelek az internetekről fonalat, ha nyitva van a rövidáru-bolt. A horgolás újabb nyúlüreg számomra Alice kertjében, ezek a nyúlüregek pedig rém veszélyesek. Az ember lánya végül ott áll begombázva, és csak nyúlik, nyúlik a nyaka, míg kígyónak nézik a galambok. Amúgy ami a veszélyes nyúlüregeket illeti, tegnap végeztem némi ásatást a Bűnök Barlangjában, és találtam egy csomó félig-meddig beszáradt temperát. Ez sem úgy fest (szándékos szóvicc), mint aminek jó vége lesz itt ezeken a tájakon, amíg tart a kreatív kukacok rágicsálása meg az alkotódüh.

Aztán persze majd visszatérünk a viktoriánus kertbe, szépen trimmelt bukszusok és gondosan karbantartott rózsaágyak közé szövegmagyarázó kisiparosnak, de most hadd maradjak még egy kicsit a beszélő kártyalapok meg flamingóütőkkel és sünlabdákkal folytatott krikettjátszmák között, mert nekem ez most éppen jó.

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2018/07/09 hüvelyk újracucc, eská, nyár

 

2 responses to “5/312 – Nyúlüreg

 1. Zsuzsi

  2018/07/09 at 16:33

  Jól áll neked a vakáció! 🙂 Mondanám, hogy hagyd a dagadt ruhát (avagy az óvópedagógicskákat) másra, te meg legyél kézműves, de tapasztalatból tudom, hogy főállású munkának az se különb… 🙂 Vagy valamit nem jól csinálok, meglehet… 😀

   
  • mák

   2018/07/09 at 17:10

   Az a helyzet, hogy nagyon szeretek tanítani. 🙂

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt kedveli: