RSS

5/206 – Édelvájsz

25 Már

A Repülő Kutató rövid udvariassági látogatásra érkezett kishazánkba, merthogy tegnap ugyan hazaesett a síelésből, de ma már utazik tova egy újabb országba, konferenciára. Meg kell szolgálni az embernek a nevét, nemdebár. Amúgy ezt hozta nekem a síelésből, amelyről persze még menet közben kiderült, melyik országban teljesítette, de ha véletlenül nem derült volna ki, akkor se kéne most tönkreerőltetnem az agyam, hogy ugyan hol jártál, édes szívem.

Well. Mint némiképp panaszosan megjegyezte, ez tényleg egy síelős hely volt, ahol nem lehetett nekem zoknit venni, de még csokit sem. (Csoki volt ugyan, de csak olyan nemzetközi kommersz izék, mint Milka vagy Twix, sehol egy zergetej és encián ízesítésű helyi specialitét.) Ahogy ezt a csomagolást elnézem, arrafelé az ízlést sem osztogatták nagy tételben azoknak, akikre rábízták a zacsitervezést. Van itt minden, ami köll: tájfotó, zászló, szívecske, abroszkocka meg a kihagyhatatlan édelvájszok, mindez ráadásul azt a kényelmetlen érzést kelti az emberben, hogy tulajdonképpen egy kerti budi ajtaját látja, a szívecske alakú kivágáson bekukucskálva a… izé, hogyismondjam.

Nekem is van itt a mai napra minden, ami köll, de még az is, ami nem. Például még mindig nem tudom, mit vegyek fel a könyvbemutatómra, és ennek olyan rettenetes következményei várhatók, hogy nem a roskadásig töltött szekrényekből csemegézek, hanem összeütök valamit piszok hirtelen.

Ha az Úr kegyes hozzánk, legalább édelvájszok nem lesznek rajta.

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2018/03/25 hüvelyk ajándék, tavasz

 

2 responses to “5/206 – Édelvájsz

  1. Zsuzsi

    2018/03/25 at 07:25

    Ez a ruhafazon nagyon jól áll! 🙂 Meg a színek is jók.

     

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: