RSS

5/86 – Orion

25 nov

A fejem ugyan úgy fáj, hogy majdnem eldurran (ezen a héten már ez a harmadik eset, ami kissé aggaszt, ez az éves adagom fele úgy hozzávetőleg), és az orrom is sunyin folydogálni kezdett, de már jobban vagyok egy kissé. Aludni így sem sikerült hat óránál többet, de azt legalább egyhuzamban, az is valami. Mivel viszont a Repülő Kutató nincs itthon (kedd óta Münchenben konferenciál), és a péksüti nem mászik be magától a házba, muszáj elkúsznom a sarki pékig, de egyébként ha hazajöttem, visszavedlem nyafogóruhába, és próbálom figyelmen kívül hagyni a bűntudatot a kihagyott órák meg általában a teljesítetlen kötelezettségek miatt.

Egészen nyilvánvalóan az a fő bajom most, hogy túlvállaltam magam, a szervezetem pedig közölte, hogy ehhez a bulihoz ő nem adja hozzájárulását. Hát jó. Akkor most próbáljunk semmit tenni, esetleg színes anyagficlik között turkálgatni kicsikét, hátha arra van szüksége. Úgyhogy ma döglőnap lesz, ficlinap, gyümölcsös teák napja meg csokinap. Ez utóbbiból meggyes Orion, a világ legjobb csokijainak egyike, és nekem van is itthon belőle három egész tábla.

Bár a mai jelmez igen-igen összerakottnak látszik a maga hülye módján, nem a mai fejemé az érdem, hanem a tegnapié, aki összepakolt Pexre, mielőtt még bekövetkezett volna a disznóól összedőlése. Mint látható, a frissen turkált felsőnek igencsak “fuck, i’m going blind” színe és mindehhez roppant előnytelen dobozformája van. Muszáj lesz majd kezdeni vele valamit, ez tuti.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2017/11/25 hüvelyk újracucc, eská, ősz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: