RSS

5/55 – Morgó

25 okt

Három ötös, szép is ez. Ilyen szép se lesz több ebben a folyóévben. (Jövőre viszont, ha akkor még élünk és blogolunk, jöhet a három hatos, kész Armageddon.)

Ma amúgy itthon kuksizom, határidőimmel bajmolódom, melyek egy része az én magánmelóm, más részének társadalmi hasznosság tulajdonítható, és természetesen ez utóbbi az, amely prioritást élvez. Egyúttal ez az, amelynek esetében mások munkájától függ az én munkám is. Nyilván csúszásban vagyunk, mert addig nem tudom befejezni, amíg nem érkezik meg egy utolsó hozzájárulás, amit tegnapra ígértek, grr. Addig viszont, amíg ezt le nem tudom, képtelen vagyok a saját magáncuccaimmal bajmolódni. Úgy vélem, eztet hívják patthelyzetnek.

Életünk amúgy is csupa móka és kacagás, tegnap Atilláné Istennek ostora gyanánt végigvonult majdnemösszes termeinken, úgyhogy most minden ragyog, mint Salamon töke. A Bűnök Barlangja ilyenkor a megegyezés szerint kimarad, kizárólag az én pucoválásaimra van utalva szegényke, és ennélfogva oda vannak karanténba zárva a macskák, nehogy világgá fussanak, amíg Atilláné ablakokat meg ajtókat nyitogat. (Úgy félnek tőle, hogy csak.) Na hát ma reggel jöttem rá arra, hogy a Celofán nevű hülye macskaállatka gondosan odaszart az asztal alá. Valószínűleg bosszúból, mert máskor megbízhatóan szobatiszta.

Hejhó, hejhó.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2017/10/25 hüvelyk újracucc, eská, ősz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: