RSS

4/332 – Metaforice

29 Júl

Giggü csodálatos békés egy cukorbogyó, de ez nem változtat azon, hogy én viszont úgy fosok, mint a mesékben, és nem csak metaforice. Technikailag ugyan sejtem, mit kell csinálni egy totyogóssal, de ez az életkor kimaradt a szakmai képzéseimből, valószínűleg egyedüliként. Ha hároméves lenne, ölég pontosan meg tudnám állapítani, hogy mit óhajt és mivel szórakoztathatom, tán még azt is, hogy milyen területen szorul esetleg fejlesztésre, de egy ekkora töpörtyűnél megáll a tudomány. Azon a koron már túl van, amikor az a főcél, hogy felül nedves legyen, alul meg száraz (nem mintha ezeknek ne lenne továbbra is jelentősége), viszont még nem tudjuk megtárgyalni, mire van szüksége, úgyhogy itt hajózom égnek álló hajjal ismeretlen tengereken, kezemben plüss unikornisok, és ez sem csak metaforice.

 
4 hozzászólás

Szerző: be 2017/07/29 hüvelyk eská, nyár

 

4 responses to “4/332 – Metaforice

 1. Milda

  2017/07/29 at 20:19

  Az én tapasztalatom szerint ebben a korban az a fontos, hogy állandó 24 órás szolgálatban védőangyalt játsszon az ember – anélkül, hogy korlátozná őfelségét:-) Meleg jön, ne felejtsd el sűrűn innivalóval kínálni, az enyémek legalábbis pillanatok alatt hajlamosak voltak kiszáradni, a kisebbik pedig a mai napig két perc alatt kap napszúrást (ld. iskolai évnyitó-évzáró a napon), pedig már tíz éves. Amúgy meg csinálj, amit jónak látsz – az jó is lesz.:-))

   
  • mák

   2017/07/29 at 22:14

   Köszi a jótanácsot, igyekszem, igyekszem. 🙂

    
 2. vica57

  2017/07/30 at 17:33

  Tényleg az a legjobb, amit tehetsz, hogy hagyod szöszmötölni, de a szemedet félig rajta tartva, mert nyilván nincs veszélymentesítve a lakásotok. Nálunk a veszélymentesítés abból állt, hogy a konnektorokba vakdugót nyomtam, a törékeny/lenyelhető/mérgező tárgyak elérhetetlen magasságba kerültek, ill. a szabad mozgás viszonylag korlátozva volt, a becsukott ajtók által.
  Javasolt a konyhai szemetes elpakolása is, ha eredetileg nem zárt ajtó mögött van.
  És igen, sokat kell itatni 😀

   
  • mák

   2017/07/30 at 17:39

   A konnektorokban mindenhol dugó van, a törékeny tárgyak hálistennek nem érdeklik, a konyhai szemetes zárt ajtó mögött, és a szabad mozgásról szó se lehet, az előszobai ajtó macskaszélességben nyitva van rögzítve. 🙂
   Itatom, ahányszor csak szembejön. És etetem is. Nagyon sokszor eszik, mindig kevéskét. Mint egy kismadár.

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: