RSS

4/110 – Helló, vizsgák

19 dec

Ma tíztől hatig vizsgáztatok, hej, szép is ez. (Na jó, közben lesz majd néhány óra lyuk, amikor kikúszom a kies Esztergom városába, hogy vegyek néhány apróságot.) Nyilván a szokásos “valamit valamiért” szellemben történik ez is, mivelhogy ha még a téli szünet előtt levizsgáztatom a népet, és kijavítom a dolgozatokat, több időt szabadítok fel magamnak – például januárra, amikor a saját vizsgáimra készülhetek meg a saját dolgozataimat írhatom.

A baj az, hogy marha hideg van, az általános lerobbantság miatt a bőröm már most azt a pikkelyesedős-száradós hülyeséget produkálja, amit általában februárban szokott, és nekem istenigazából semmi kedvem őtözködős blogot írni, mert hiába tele a szekrény szimpatikus holmival, ha Michelin-gumibaba üzemmódban kell nekiindulnom a világnak. Na mindegy, ez is elmúlik.

4-110

A fotó még a teljes Michelin-babásodás előtti helyzetről készült igen rossz fényviszonyok közepette, de azért teccik látni az általános alapelvet, miszerint ha jobb kedvet akarsz magadnak, öltözz középcsoportos papagájnak, és tedd fel a katicákat is.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2016/12/19 hüvelyk újracucc, eská, tél

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: