RSS

4/71 – Érdekes idők

10 nov

Állítólag van egy kínai átok, hogyaszongya “élj meg érdekes időket!”. Hát az most kétségkívül megvan. Ezt ellensúlyozandó viszont én kifejezetten unalmas időket óhajtok megvalósítani a következő napokban, mert kábé másfél hónap óta először igazi hétvégém van, sőt, még az igazinál is igazibb: ma kezdődik és keddig tart, ujjé. Nyilván amúgy legkésőbb hétfő reggel kitör rajtam a sivár és tömény lelkifurdalás meg szégyenkezés, hogy micsoda rút szibarita váz vagyok, meg se érdemlem ezt az egészet, és akkor rettenetes nyüzsgésbe kezdek, de addig megpróbálom visszafogni magam, kakukkfűteát iszom, harákolok, és csendkúrázom.

Mellesleg a tegnap meg tegnapelőtt hordott piros-fekete bukléblézer zsebében megtaláltam a könyvtári kölcsönzőjegyemet. Igen, azt.

4-71

Lustaságom roppant bizonyítékaként nyafogóruhában megyek át a boltba csirkemellért, bár amíg ezek frissek, illatosra mosottak és még nem hordtam le teljesen őket, véleményem szerint kiválóan megfelelnek odaki is, nem csak az itthon héderezéshez. Hm, varrok is még párat, hogy legyen választék.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2016/11/10 hüvelyk újracucc, eská, ősz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt kedveli: