RSS

4/69 – Stréberkedés

08 nov

A tegnapi vizsgarendes küzdelem után (több mint két órába fájt összerakni mind a harminc rubrikát kóddal, tantárgynévvel, időponttal, helyszínnel, hallgatói létszámmal és szóbeli/írásbeli megjelöléssel) fél órával kaptuk meg a tanszéki ügyintézőtől a levelet, hogy legyünk olyan bébik, és küldjük el a cuccot. Mondanom se kell, iszonyúan strébernek éreztem magam. Kár, hogy csak percekig tartott, mert utána sehogy se bírtam rávenni magam, hogy összeállítsam és elküldjem a hallgatóknak az eddigi órákon előadottak vázlatát. Legyünk realisták, amúgy sem nyitják ki azt a csatolmányt három nappal vizsga előttig, és ezzel még optimista voltam. Na de ha már megígértem, akkor erisszük, úgyhogy ma reggel ez is megtörtént, ha már úgyis megint hajnalban ébredtem.

Ezek a hajnali ébredések mindig akkor a legidegesítőbbek, amikor amúgy nyugisan alhatnék, ha nem is éppen akármeddig, de keddenként például akár tízig is. Meh. Na de legalább behajintottam egy nagy piros mosást, és hatkor már teregethettem is, hétre pedig elküldtem az összes mindenfélét is, amit a diákjaimnak megígértem. Most pedig elmegyek tanítani, pedig, bevallom, marhára nincs hozzá semmi kedvem. Nekünk strébereknek viszont akkor is el kell menni iskolába, punktum.

Mindeközben viszont itt van már az a rétegzős idő is, amikor döntenem kell, a benti vagy a kinti öltözékemet mutassam meg. Tudjátok mit, legyen most ebből is, abból is egy kicsi.

4-69a

Kintre nem csak blézert vettem, de rajtam van egy úgymond költői üzenet is, a Poettől kapott sál, ami csak ma kerül bevetésre, holott már egy hónapja a szekrényemben parkol. Túl sok holmim van, nem vitás.

4-69b

 
1 hozzászólás

Szerző: be 2016/11/08 hüvelyk eská, ősz

 

One response to “4/69 – Stréberkedés

  1. kingha

    2016/11/11 at 11:08

    olyan nincs hogy túl sok holmi – olyan van, hogy kicsi a szekrény -…

     

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt kedveli: