RSS

4/18 – Grillkolbász

18 Sze

Ma megint családi grillnap van, anyósom imádja néhány hetente összetrombitálni a famíliát egy közös étkezésre, de egyre többen vagyunk és egyre hülyébbek, úgyhogy mostanra oda konkludált, nem érdemes fél napig görnyednie a tűzhely fölött ahhoz, hogy aztán a nyakán maradjon egy csomó jó főtt étel. (A legifjabb generáció éppolyan válogatós, mint a legifjabb generáció lenni szokott, elélnének pusztán sültkrumplin, rántotthúson, húslevesen, bundikenyéren és grillkolbászon, ez utóbbihoz viszont néha kegyesen elfogadnak egy kis salátafélét is. Grillkolbász rulez.)

Egyéb események nemigen várhatók mára, mint boldogan pacskolni a pecsenyezsírban, és ezt szintehogy el sem hiszem, a hét eleje olyan távolinak tűnik már, mintha a múlt hónapban lett volna. Ráadásul szakdolgozóim száma továbbra is riasztó mértékben nől, és én szeretem ugyan a hallgatói előrelátást, de a tegnapi órák után is odajött hozzám valaki, hogy nálam írhatna-e. 2018 áprilisában kell majd leadnia, csak mondom.

Nem mintha eddig nem lett volna evidens, de egyre tisztábban látszik, hogy ebben a tanévben el fogom köpni a tüdőmet is a nagy igyekezetben, és háromfelé szakadok majd, mint Gallia. Amit viszont eddig talán nem mondtam el, az az, hogy mindez rémült, de örömteljes izgalommal tölt el. Mazochista vagyok, nem vitás.

Ma viszont szabadnap van, és az is lesz, a kirelejzumát neki. Plusz grillkolbász.

4-18

 
4 hozzászólás

Szerző: be 2016/09/18 hüvelyk újracucc, eská, ősz

 

4 responses to “4/18 – Grillkolbász

 1. perenne2

  2016/09/18 at 13:18

  Tudod, mióta aug. 25.-n voltunk fixálni az esküvő végleges formáját és előttünk foglaltak ott időpontot 2018 nyarára, akkor a Te szakdolgozóid nagyon reális embereknek tűnnek. 🙂

   
  • mák

   2016/09/18 at 13:28

   Mi két vagy három hónappal előtte vonultunk be időpontért az anyakönyvi hivatalba, és mindaddig úgy néztek ránk, mint az eszementre, amíg nem mondtuk, hogy a csicsás terem nem kell, csak egy anyakönyvvezető, kint akarunk esküdözni a zöldben. 🙂

    
 2. kingha

  2016/09/19 at 08:48

  🙂 hahahaha. minket meg elzavartak, hogy akkor beszéljünk az esküvőszervezővel – hogy zene, meg pezsgő, meg miegymás. de sikerült, zene is lett, kis csicsás terem is lett – a zöld környezet meg bekúszott, titokban, a küszöb alatt.

  de minden pörögni fog, ha tolod szekeret és vered az asztalt – ott ahol kell.

   
  • mák

   2016/09/19 at 08:53

   Csak azt kell tudni, hol verje az ember az asztalt, és hol nem. 🙂

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: