RSS

3/211 – Come into my world

29 Már

A Batthyány téren a hamburgeres a visszajáró aprót összesen háromféle devizában szórta a tenyerembe, amelyek közül kettőről még eddig sose hallottam, de a harmadik horvát kuna volt. A Repülő Kutató azt mondta, hogy ez skandalum, de én kedvesen megnyugtattam, hogy tökmindegy, ezt úgyis csak álmodom, az előbb például egy 1200 forintos bankjegyet találtam a bukszámban. Igazam is volt.

A mai áutfitet amúgy különleges gondossággal válogattam össze, hogy majd az állatkórházban kellő applombbal mesélhessék el, megint itt járt a bolond nő, aki állandóan idehurcolja Porcelánt vagy Celofánt, de ezúttal nem macskákat hozott, hanem egy kiürült arckrémes tégelyben három orsóférget, és kicsapta őket a pultra bizonyíték gyanánt. A féreghajtó tablettákat már én gyömöszöltem bele itthon a dögicékbe, akik közül Celofán úgy meglepődött, mint a viccbéli fekete tehén, ő már vagy féléve megúszta a különböző atrocitásokat, de most nem, muhaha. Szadista cicamama-e vagyok.

Mostantól kezdve persze különleges gondossággal kell monitoroznom a macskavécéket, mocorog-e bennük a szarka. Alig várom.

3.211

Mindenesetre a tabletták bent, a macskák beletörődtek végzetükbe, és hoztam nekik két kiló extra kipöszörőzöttmacska-papit is, amikor meg a főtéren vágtattam át, éppen megszólalt az mp3-lejátszón Kylie Minogue és egyidejűleg kisütött a nap.

Mit mondhatnék, isten hozott mindenkit az én világomban.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2016/03/29 hüvelyk macs, tavasz

 

Mondd csak!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .