RSS

3/186 – Lebegő bikaskorpió

04 Már

Kozmetikushoz menni mindig roppant tanulságos, általában valaki mást is adjusztálnak éppen a másik székben, és Sartre szerint ugyan a Pokol a többiek, de én azért szeretem hallgatni ezeket a Többieket. Ezúttal különleges világnap volt, egy tőrőlmetszett ezoterikának gyantázták éppen a nemtommijét, a szisszenések között be sem állt a szája, én pedig intenzíven szenvedtem a tartós szempillafesték alatt, és közben akkora füleim voltak, mint Dumbónak, a kiselefántnak.

Mindeközben ráadásul hete jött, hete ment, egymásnak adták a kilincset a népek, a jelek szerint mindenki ismert mindenkit, én meg ott feküdtem továbbra is látáskárosultan, és a füleim lassan már el sem fértek a szobában. Avokádókrém és medvehagymapesztó receptek között megtudtam, hogy bizonyos Csilla már megint egy olyan férfival van együtt, aki eltartatja magát vele, és gyerekesen viselkedik, meg Nógrádban akar venni tanyát egy tehenészet mellett, és nincs szex, de már nem is beszélnek egymással semmiről, és ezen változtatni kéne (aha, gondolta Dumbó, a kiselefánt, kivágni azt a tökfejet a rittyóba), mert ha már Csilla benne van a reikiben, nem kéne elfelejtenie a hét fő szabályt, hiúság, kevélység, izé, na, a többit te is tudod. Egyébként is a férfi csinálja jól, mert használja a gyökércsakráját, miközben Csilla csak lebeg, és amíg lebeg, addig nem is lesz sem szex, sem beszélgetés, de hát mit várhatnánk Csillától, bikaskorpió. Eközben pedig megint bejött valaki, ó, sziaszia, régen láttalak, mivel foglalkozol mostanában? biorezonancia? hát mindenképpen meg foglak keresni, én most járok hidrokolon-terápiára, és majd megyek a Krisna-völgybe is, a lelki vezetőmnek olyan neve van, te, ki se tudom mondani, és zseblámpát kell vinni, mert reggel fél ötkor kezdődik a meditáció, ráadásul csupa vegetariánus étel lesz, úgyhogy amíg elindulnék, jól teleeszem magam tojással. Ja, juteszembe, tudtátok-e ti azt, a kicsírázott krumplit nem szabad megenni a férfiaknak, mert lassítja a spermiumok mozgását, ezt egy népi gyógyász mondta nekem.

Nna. A falmelléki spiritualitás-adagom is megvolt mára, a számat is befogtam, elröhögni se röhögtem el magam, lett látható szemöldököm és szempillám, most pedig mindjárt lehúzom a csizmáimat, és olyan materiális dolgokkal fogok foglalkozni, mint a porszívózás.

Bár valószínűleg előbb konzultálnom kéne hozzá a lelki vezetőmmel, a horoszkópommal meg a lakás báguá-térképével.

3.186

 
7 hozzászólás

Szerző: be 2016/03/04 hüvelyk újracucc, eská, tavasz

 

7 responses to “3/186 – Lebegő bikaskorpió

 1. kuurankukka

  2016/03/04 at 13:06

  😀 Lehet, hogy kozmetyikushoz kene jarnom 😀 Na de a lenyeg: veszettul j a szoknyad!

   
 2. kuurankukka

  2016/03/04 at 13:06

  (nem lelem a billentyuket)

   
 3. PuPilla

  2016/03/04 at 15:38

  Ezen jót mosolyogtam. 🙂

   
  • mák

   2016/03/04 at 15:40

   Ez volt a cél. 🙂

    
 4. csilla75

  2016/03/04 at 18:10

  Ez nagyon jól áll!

   
  • mák

   2016/03/04 at 18:54

   Köszi. Lehet, hogy csak jól fotózom. 😉 (Ez még mindig egy sebtében begumizott derekú 20-as méretű szoknya, ráadásul az anyaga is egy gyöngécske kis égetett poliészterbársony.)

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: