RSS

3/84 – Centi

23 nov

Tántoríthatatlanul szeretek tanárni, nem nagyon bírok elképzelni más utat-módot az életemben, mint hogy szövegmagyarázó kisiparosként keressem a kenyerem, és még mindig feldob, amikor a hallgatók feje fölött látványosan kigyullad a villanykörte – de azért ez a félév kemény volt, mint Tarzan sarka. Gyakszik meg szünetek ide vagy oda, bizony már vágom a centit, hogy mikor lesz vége. Öt új, sose tanított tárgy egyszerre – ez bizony sok.

Viszont továbbra sincs más útja annak, hogy az ember rendes kis szövegmagyarázó kisiparos legyen, mint leülni a fenekemre, összeszorítani a fogamat, és legyártani azokat a ppt-ket. Az egy év múlvai önmagam persze mindennek roppantul örülni fog. Huh, de nyakon vágnám azt az önelégült libát.

Ráadásul holnap a nyílt napon kiselőadást is kell tartanom a gyakorlóóvodákról, úgyhogy kábé ötven fotót gyűjtöttem már össze, és még mindig van egy csomó, amit érdemes lenne megmutatni. Nem csoda, hogy ma erőteljesen itthoncsücsü napot tartok, bár persze azért péksütiért el kell szaladnom most is, a Repülő Kutató ma repül haza Philadelphiából, aztán nem tarthatom szikkadt kenyércsücskön.

3.84

 
Hozzászólás

Szerző: be 2015/11/23 hüvelyk eská, ősz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: