RSS

1103 – Ez még nem a sűrűje

03 Júl

Ma még mindig fékezett habzással működöm, a jövő hét elejétől fogok igazán belecsapni a lecsóba, hogy tartani tudjam az ütemtervem. (Igen, van ütemtervem is, egy faékhez hasonlatosan egyszerű példány, majd egyszer mesélek róla.)

Az viszont, hogy még nem dolgozom teljes erőbedobással, csak arra jó, hogy jusson időm meg energiám némi csendes hisztikézésre a szöveg kapcsán. Az egyik nyilvánvaló problémám, mint mindig, a jó öreg szóbűz és a vele járó rémület, ahogy azt Buddy Glass olyan szépen megfogalmazta – mi az, ami sok, mi az, ami kevés, és van-e egyáltalán új mondanivalóm, ami ugyan a kötet leadása szempontjából másodlagos, ott úgyis csak azt nézik, megvan-e az ígért leütésszám, de a megjelentetéséhez kulcsfontosságú. Az persze sose jó ómen, ha már a munka elején emiatt majrézik az ember, hát próbálom valahogy háttérbe tolni a frászolást, és gyártani a szöveget hűvös halomba, nem pedig minden mondatvégen megállni, és újragondolni az egészet.

Istenkém, minek nekem túlbonyolítani mindent. Legalább az öltözködés legyen egyszerű. Úgyis itt van az az időszak, amikor elkezdek nagyméretű lebernyegekben járni, mint a mellékelt ábra is mutatja.

1103

 
Hozzászólás

Szerző: be 2015/07/03 hüvelyk nyár

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: