RSS

10/147 – Pöttyös

26 jan

Ismeritek azokat a női öltözködést tanácsadó akármiket, legyen az blog vagy újságcikk vagy instafiók, ahol mindig megmondják a tutit, hogy egy igazi nőnek két ujjnyival a bokacsimmája szára fölött kell végetérnie a nadrágja szárának, egy jól szabott sötétkék zakó igazi alapdarab, és munkába igazán sikkes, de kulturált megjelenést biztosít egy pár nude színű platform pömpsz? Na ott szokták elmondani azt is, hogy minden igazi nő ruhatárában van egy pöttyös blúz.

Hadd mutatom be az én ruhatáram pöttyös blúzát.

Igen, a mai napot lényegében pizsiben óhajtom abszolválni, mert most még megtehetem. A világ egyre nagyobb svunggal kavarja a málnaszőrt, hirtelen kinőtt a földből egy februári egyhetes munkaprogram, aztán persze fél nap alatt átkerült egy másik hétre, jövő kedden tanszéki értekezlet és a tantervi hálókon való újabb vacaklások várhatók, ráadásul a szakdolgozóimat is össze kéne fogdosnom, mert megint eltűntek.

Mindehhez éjjel érthetetlenül horrorisztikus marhaságokat álmodtam: be kellett épülnöm valami földalatti klubba, ahonnan ki kellett volna menekítenem egy libát, mert a milliomos anyukájának elege lett a zsarolásból. Az egész valahol félúton volt egy Raymond Chandler-történet és egy közepesnél rosszabb FPS zombijáték között, mindenki úgy festett, mintha a harmincas évek Los Angeleséből köpték volna bele az álmomba, de aztán jöttek a meghipnotizált verőemberek, akiket egy hordágyra szíjazott polipfejű kómás boss irányított az agyhullámaival, ezeket pedig csak úgy tudtam leállítani, hogy rovarirtót fújtam az arcukba, amitől leolvadt róluk a hús. Természetesen mindez a megfelelő hangkísérettel.

Pizsinap. Juszt is.

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2023/01/26 hüvelyk otthoncsücsü, tél

 

2 responses to “10/147 – Pöttyös

 1. Zsuzsi

  2023/01/26 at 11:20

  Ó, én ehhez képest csak azt álmodtam, hogy az albérletemben vagyok, ami persze nem az volt, ami igaziból, és kinyitok egy ajtót, ahol most nem csak a szokásos rejtett szobát találom, hanem szobákat, és lépcsőházakat, és belső udvarokat, barátokkal, idegenekkel, titkos könyvesboltot, ami erősen gyanús volt, hogy részben valami fantáziavilágból származik, meg a belső udvaron átrobogó vonattal, és óriási, felém száguldó medvével, effélék. 🙂
  A pizsinapba beszállok, azt hiszem. 🙂

   
  • mák

   2023/01/26 at 12:55

   Ilyeneket is szoktam álmodni, de hát miket nem szoktam én álmodni, ugye.

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: