RSS

Jóleső Január 2023/3 – “bakancs”

03 jan

Ezen legalább nem kell sokat gondolkozni, hát persze hogy egy bakancsnak fogok örülni máma, nem egy bajusznak, balalajkának vagy balesetveszélynek. Jólakötturin, az izlandi karácsonyi gonoszmacska, aki elviszi azokat, akik nem kapnak semmiféle ruhaneműt karácsonyra, ezúttal is hoppon maradt, én ugyanis ezt kaptam a Repülő Kutatótól:

Nyilván úgy esett, hogy odamentem hozzá egy kellemes tanulmányíró délutánon, és aszontam, hogy ha még nem tudja, mit adjon nekem karácsonyra, a Clarks sivatagi bakancsának limitált törökmintás kiadása éppen harminc százalékkal le van értékelve, harmincnyolcas méretben kérem. A RK újólag bizonyította, hogy okos ember és nincs neki sok fantáziája, a tanúság szerint ugyanis tényleg nem tudta még, mit adjon nekem karácsonyra, de rögtön cselekedett.

Őt se fogja elvinni Jólakötturin, ő egy táskát kapott tőlem, mégpedig úgy, hogy egy bürgüncfalvi adventi séta közben aszontam, most pedig bemegyünk ide ebbe a boltba, és veszünk neked egy táskát, mert amit négy éve kaptál tőlem nyáron, már eléggé le van rozzanva. Mondtam, hogy okos ember, rögtön bejött velem abba a boltba.

Holnapra ebből válogatunk:

Elég érdekes lista, de megoldjuk. Remélhetőleg nem csúfos, csüggedt csődtömegként.

 
4 hozzászólás

Szerző: be 2023/01/03 hüvelyk ajándék, jólesőjanuár

 

4 responses to “Jóleső Január 2023/3 – “bakancs”

 1. fűzfavirág

  2023/01/03 at 10:13

  Csőstül 😀

   
 2. Zsuzsi

  2023/01/04 at 21:25

  Na, a keddem amúgy jó volt, de csak úgy tudom a kiírt oldalhoz igazítani, hogy az este egy pontján Sztárom a páromat néztem, amiben, ugye, fontos szerep jut egy balesetnek, összeütköző fiú és lány és narancsleves pohár formájában. 🙂

   

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: