RSS

Adventi dekkolás 2022/6 – Alátét

02 dec

A tőlünk egy kilométerre lévő nagybót mellett nyílt egy Pepco. Fogyasztó társadalom rühes kis hörcsögöcskéje, persze hogy bementem, aztán kijöttem ezekkel itt:

Ez itt négy darab műbőr tányéralátét. Már régóta kerestem olyan tányéralátétet, ami nem egészen üvöltően plasztik, de egy nedves ronggyal is letisztítható, a mi asztalunknál ugyanis malacok étkeznek vályúból, vagy legalábbis ez a benyomásom minden olyan alkalommal, amikor mosóba vágom az abroszainkat vagy a textil tányéralátéteinket. Mindehhez pluszban olyan tányéralátéteket akartam, amin nincs semmi csicsa, és megfelel ünnepi asztalhoz is, hétköznapihoz is. Ja, tudom, hogy sokat akarok egyszerre.

Ezúttal viszont kivételesen összejött a dolog. Valójában ez itt az asztalon nem négyféle, hanem csak kétféle alátét, de mindkét oldaluk eltérő színű (ezüst-arany és fehérarany-bronz), úgyhogy mámorító mennyiségű változatot lehet belőlük összerakni, és az adventi dekkoláson túli időszakban is addig használhatjuk ezeket, amíg világ a világ, vagy nem találok valami még ezeknél is jobbat.

Igaz, azt most nem nagyon tudom elképzelni.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2022/12/02 hüvelyk advent, ajándék

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: