RSS

9/288 – Sorminta

16 jún

Nekem ugyan nem ilyen terveim voltak, de ma ügyintézőnapot tartottam a bankomban, ahelyett, hogy békésen döglöttem volna ezekkel a szőrösökkel itt ni:

Egen, befeküdtek nekem a káosz közepébe sormintában, mint akiknek semmi dolga, én viszont heverészés helyett nyakamba akasztottam a katicákat, aztán zuhé neki.

Mint látható, végtelenül lelkes voltam az egész akciótól. A képet persze még indulás előtt lőttem, visszafelé sokkal érdekesebben festettem, egyik kezemben egy 2645 mililityis (több mint két és fél liter) folyékony mosószer, másikban harminc deka tepertő meg egy cikk provolone picante, mert ha már lementem a városba, akkor mindent bele!

Lemenni amúgy azért kellett, mert a RK tegnap angolosan távozott Jénába, ahonnan haza se jön, hanem egyből megy Berethalomba, minket meg itthagyott szaftos macskapapi nélkül. A szőrösök az elmúlt időszakban némi kísérletezés után ráálltak a Shah Excellence halas szortimentjére, és amíg a macskák tudják, mit akarnak enni, addig jó a személyzetnek. A Shah Excellence sajnos az Aldiban lakik, az Alditól pedig én az útvonaltervező szerint 56 percnyi gyaloglásra létezem, így megpróbáltam az internetes rendelés bűvös módszerét használni. Na hát három próbálkozásra is sikertelen lett az akció, én meg nemkicsit ideges. Ezért mentem le a bankba, hogy megérdeklődjem, hámostmegmivan. A bankban persze széttárták a karjukat, hogy ez a Gépben Lakozó Szellemek műve, ők nem csináltak semmi rosszat (bár gondolom, jót se). Bruh, akkor legalább felemeltem a vásárlási és átutalási limitemet, reszkess, világ.

Így lett ebből a napból Alice-féle körbecsukó a városban, és mikor hazavonszoltam magam az összes cuccommal (hoztam némi tartalék szaftos izét a DM-ből a macskáknak végveszély esetére, ha továbbra sem szeretnének majd engem a Gépben Lakozó Szellemek, meg ha már lent voltam, elmásztam cipzárokért és alsó spulnikért Eriknek), a macskák kitörő lelkesedéssel fogadtak.

Egy frászt.

Pont ennyit mozogtak, amíg én a macskaköves utat róttam miattuk. Omnia sunt ingrata.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2022/06/16 hüvelyk újracucc, eská, macs, nyár

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: