RSS

9/224 – Kocka

12 ápr

Mámegin rohadtul fázom. Az általános világállapot mellett ennek lehet némi köze az apósom által megbaszkurált radiátoroknak is, mert a földszinten 17,5 fok van celziuszban. Kissé kevésnek tűnik, no. Az is igaz viszont, hogy inkább veszek fel még egy plusz pulóvert, mintsem hogy áthívjam tovább matatni a radiátorokkal. Anyámnak felhúztam a legmelegebb gyapjúpaplant, hogy ő ne fagyjon kockára, mi meg legfeljebb magunkra halmozzuk az összes többit.

További híreink közé: tegnap írd és mondd három gépnyi lakástextilt mostam ki, és még lesz belőle, a díszpárna-huzatok is kriminálisan festenek. Emellett meg elmásztam masszázsra, hogy magammal is törődjek valamennyit, meg a nagybótba, hogy legyen mit főznöm máma vacsorára. Úgyhogy erről kaptok őtözködős fotót, amint éppen elindulok nekibele.

Ilyenek a fényviszonyok délután ötkor, na. Lehet, hogy később sikerül összeszednem magam, és akkor azt a fotót meg holnap kapjátok meg, de most határozottan rottyon vagyok, a fél éjjelt ébren töltöttem, és mire visszaaludtam, jött a Fapapucs Futam meg a holakajám.

Ne tévesszen meg, hogy itt most milyen ártatlankán és szendén ülnek, mert egyrészt ez már reggeli utáni fotó, másrészt pedig azt pihenik ki, hogy az összes szőnyeget összehúzták a lakásban.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2022/04/12 hüvelyk újracucc, eská, macs, tavasz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: