RSS

9/177 – Prezentáció

24 feb

A tegnapi ún. szabadnap során az a két mondat, ami leggyakrabban elhagyá ajkamat, az alábbi vala: “Srácok, viselkedjetek, a kutyafaszába már!”, valamint “Zsófi, ne pánikoljon!”. Gondolom, ki tudjátok találni, melyik szólt a macskáknak, és melyik a szakdolgozónak a Teams-en.

Talán az se meglepő, hogy mikor ma reggel lejöttem, még teljesen becsipásodva és koffeinéhesen, a Repülő Kutató pedig gyászos tekintettel rám nézett, és azt mondta, “Kitört a háború”, ugyanez a két mondat jutott eszembe, rögtön harmadikként meg az, hogy “A rohadt életbe, mindig van valami, amiért idegeskedni lehet”. Aztán persze ittam egy kávét, aztán még egy kávét, majd kipucoltam a macskabudikat, és összeraktam egy excel-táblát a harmadéveseknek prezentáció-időpontokkal, mert a világot ketyegtetni kell valahogy.

Ma hatszor negyvenöt percen át fogok zengedezni onlány, utána pedig beüt a hétvége, aztán beüt a gyakszihét, és jövő pénteken már élő igaz valómban fogom teríteni a tudást a levelezősöknek, ha megérjük. A mára várható seggenüléshez pedig jobb ötlet híján felöltöztem ébrentartós pipirosba.

Na, csapassuk.

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2022/02/24 hüvelyk eská, otthoncsücsü, tavasz, tél

 

2 responses to “9/177 – Prezentáció

 1. Zsuzsi

  2022/02/24 at 10:31

  Ma igen határozottnak/elszántnak látszol, nemhiába volt a kilencvenes évek üzletasszony kosztümjeinek színe is a piros! 🙂
  A Zsófi, ne pánikoljon!-ról meg azt hittem, hogy az idézet valamely múlt század eleji irodalmi műből, esetleg saját, akkorra datálható felmenőtől. 🙂

   
  • mák

   2022/02/24 at 11:53

   Nem idézet, de ilyenkor konkrétan hallom a fülemben az összes paidagógosz nagyanyámat. 😀

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: