RSS

8/114 – Bumeráng

23 dec

Lemásztunk a piacra káposztáért (csak úgy – nem lesz belőle töltött káposzta) meg fokhagymáért (annyi fokhagymát eszünk, mint egy attikai paraszt). Ezenfelül vettünk sütit, desőt még bájglit is, mert ez utóbbit én úgyse szoktam sütni, és ezúttal a sütisütést is valamikor a két ünnep között fogom abszolválni, mert ez egy hülye év, és ennélfogva nem is próbálom azt mímelni, hogy olyan lenne, mint a tavaly meg a tavalyelőtt meg az azelőtti évek. A normalitás némely szeleteihez persze azért megpróbálok ragaszkodni, úgyhogy vettem fenyőágakat is, megépítendő a vízszintes karácsonyfát.

A tradícióknak megfelelően ezúttal is leizzadtam hazafelé, mert ha fenyőágakat hurcol haza az ember, az mindig egyensúlygyakorlat egy szúrós bumeránggal, viszont (ez egy hülye év, mint már mondtam) a köd meg az arcmaszk kombinációjától teljesen használhatatlan lett a szemüvegem, szóval tegyük hozzá mindehhez a vak botorkálást is macskaköveken. Az életem egy nagy kaland.

A múltkor azt jövendöltem, hogy teljesen felrobbantom az étkezőasztal mögött a díszletet. Nos, ez megtörtént, de még mennyire hogy meg.

Innen nincs már hátra, csak előre, tillárom, haj.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2020/12/23 hüvelyk újracucc, eská, tél

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: