RSS

Adventi dekkolás 14. – Kakaó

15 dec

A vizsgamanóknak állandóan a körmére kell nézni, így hát máris tetemes lemaradásban vagyok az adventi terveimmel, mára is csak annyit tudtam összehozni, hogy a (vasárnap) az Ikeában vett képkeretbe beletettem a (vasárnap) a piacon vásárolt grafikát. Egyszer majd a falra is felkerül. Egyszer. (Sóhaj.)

Egy vasat sem adnak nekem a reklámért, de hadd mondjak ennyit: Parti Medve. Csodás grafikákat tartanak. Ha megérjük, néhányat még idén felrakok a falra. Ha megérjük. (Sóhaj.)

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2020/12/15 hüvelyk advent, ajándék, otthoncsücsü, tél

 

2 responses to “Adventi dekkolás 14. – Kakaó

 1. Zsuzsi

  2020/12/17 at 19:59

  Ó, még mielőtt a kép aljáig görgettem, arra gondoltam, hogy ez olyan Szegedi Katalin szerű grafika. 😀 Kedvenc saját könyvem Boldizsár Ildikó Boszorkányos mesék-je, és szeretem kislány babák érkezésekor ajándékba adni a Királylány születik-et, mindkettőben odavagyok a szöveg, és Szegedi Katalin grafikái összhangjáért. 🙂

   
  • mák

   2020/12/17 at 21:02

   A “Holle anyó” sorozatából is van két nyomatom tőle, a Parti Medve több Szegedi Katalin-munkát is tart. 🙂 (Szeretem ezt a félutas megoldást a modern technika csodáival – teljesen korrekt áron tudsz venni olyan grafikákat, amelyeket a művész saját maga sokszorosított, aláírt, felcímzett. Nem olyan drága, mint egy eredeti rajz, de mégis tudod vele támogatni a munkáját.)

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: