RSS

8/19 – Önkezűleg

19 Sze

Újabb tancsinap, amit ráadásul én varrtam önkezűleg a saját nyakamba, mert egy december 12-i levelezős konzultáció 5×45 percét kérincséltem ide előre, “a jelen pandémiás helyzetre való tekintettel”, sötöbö sötöbö. A hallgatók minden bizonnyal szívből imádnak most ezért engem, amit abszolúte megértek, magam sem vagyok különösebb szeretettel magam iránt. Ezzel együtt is ez jó döntés volt, slussz. Elsőévesekről van szó, és október 9-én lenne az első közös óránk, addig meg nemde megtörténhet itt még minden, desőt az ellenkezője is, úgyhogy jobb biztosra menni.

Továbbra is szinte nevetséges mértékben le vagyok gyalulva, az eltelt két hétben többet leveleztem diákokkal, mint máskor egy teljes félév alatt, szabad óráimban meg folyást elszundikálok. Bárcsak ne tenném, a rémálmaim egyre rémesebbek, az egyikben például rám bíztak egy fürdőző babát, hogy vigyázzak rá, de olyan fáradt voltam, hogy belefulladt a fürdőkádba, és ami még rémesebb, olyan irreális mértékben voltam fáradt, hogy már azt sem tudtam felidézni, élt-e még akkor, amikor rám bízták.

Akkor most jön az a rész, amikor kiadjusztálom magam Papagájsegg Tanárnőnek, aztán elzötyögök a buszommal, hogy megörvendeztessem diákjaimat egy energikus és információgazdag délutánnal 5×45 percben.

Mielőtt viszont teljesen belekeserednénk a világ általános nyomorúságába, nesze nektek egy közeli a felemás őszi zoknijaimról. Az óvónéni a pokolban is óvónéni.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2020/09/19 hüvelyk eská, ősz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: