RSS

7/283 – Távollét

09 jún

Olyan rémes hülyeségeket álmodtam az éjjel, hogy még most is szédelgek bele, elvittük Celofánt sétálni, aztán megevett egy tűzőgépet, és az belülről összevissza bélázta szegénykémet, a Repülő Kutató meg azt mondta, á, nem lesz semmi baja, aztán betette egy dobozba. Mit ne mondjak, abszolúte jellemző, hogy végre mindenki (vagy legalábbis majdnem mindenki) fellélegzik, hurrá, múlóban a kolera, vissza lehet térni a majdnem-normalitáshoz, én meg nekilátok még annál is nagyobb marhaságokat álmodni, mint eddig.

Holnap amúgy muszáj lesz elketyegnem Esztergomig, mert főpróbát tartunk a jövő heti államvizsgákhoz, és az eddigi értekezletek olyan hanghatásokkal jártak nálam, mintha betettek volna egy akváriumba, hogy aztán azt betaszajtsák az állatkerti Madárházba. Arra ugyan nincs száz százalékos garancia, hogy ezt a körkapcsolásos bugyborgó-csivitelést teljes egészében rá lehetne fogni Lénára, de mégiscsak jobb az, ha mindenestül kiküszöbölöm annak lehetőségét, hogy én legyek a hunyó. Úgyhogy holnap reggel felkepesztek a buszra, és utazok másfél órát, aztán bent szenvedünk a Microsoft Teams-szel hármat, majd megint visszaszállok a buszra, és újabb másfél órát döcögök hazafelé. Ma egyébként, csak hogy szokjam, letotyogok a városba macskakajáért meg megnézem, mi a helyzet az előre váltható buszjegyekkel, mert a Volánbusz honlapján csak egy egyhónapos kommünikét találtam, ami szerint előreláthatólag május 20-tól újra lehet majd buszjegyet venni Pest megyében is a sofőrtől. Előreláthatólag.

Istenkém, csak a jövő hetet éljük túl a négy távolléti államvizsgájával, utána már jöhet bármi.

Poci pedig mindeközben továbbra is zavartalanul élvezi a dolce vitát, és igazán szívesen cserélnék vele, de sajnos nem tudok úgy aludni, hogy mindnégy végtagom ott legyen a fejem alatt.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2020/06/09 hüvelyk eská, macs, nyár

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: