RSS

7/180 – Karmikus pech

27 feb

Miután a mai napot azzal kezdtem, hogy villámló gyorsasággal csurig töltöttem három zsebkendőt, beláttam korlátaimat, és búsan nekikezdek, hogy a hét hátralévő részére lemondjak minden programot, ami azt igényelte volna, hogy a) kilépjek a lakásból, b) hosszan pofázzak diákoknak, c) órákon át rázassam magam a tömegközlekedéssel.

Az Isten verje meg, én tényleg nem ezt a lovat akartam. Az úri közönség megnyugtatására viszont elmondanám, hogy 98% biztonsággal nem koronavírus, merthogy nem passzolnak a tünetek (hejhó, épp a saját taknyomba vagyok fulladva, a lázam meg csak hőemelkedés, az is csak délutánonként). A hiányzó 2% amúgy annak a karmikus pechnek van fenntartva, ha véletlenül a 880-as busz vált volna a vírus helyi epicentrumává, mondjuk, valahol Dömös és Pilismarót között. Kitelik tőle. Tudjátok, Pilis szívcsakrája meg effélék.

Nyilván a legkevésbé sem vagyok mutogatható állapotban: csak a számon át bírok levegőt venni, az orromra meg muszáj előkotorásznom a hámosító krémet, mielőtt teljesen kisebesedik, és lényegében pizsiben vagyok, mert minek strapáljam magam. Úgyhogy (hirtelen fordulattal) nesztek, itt vagyok. Bár ebben épp most nem találom túl nagy örömem.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2020/02/27 hüvelyk tél

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: