RSS

7/86 – Helyettes

25 nov

Mivel éltem a gyanúperrel, hogy én ezt itt még csak meg sem említettem, gyorsan visszapillanték az elmúlt napok bejegyzéseire, oszt tényleg. Nos, kedveszkéim, az a helyzet, hogy mi már napok óta édes kettesben vagyunk Pocival (már amikor én éppen itthon vagyok, ofkorsz), minekutána a Repülő Kutató megint nevének megfelelően viselkedik. Ezúttal San Franciscóban van, és szerintem már ő maga sem meri kiszámolni az ökológiai lábnyomát az idei repülőzések után, de marha nagy tappancs lehet az, ezen az őszön már másodjára jár az usákokban. Hiába na, ilyen a tudományos élet, ha az ember felső ligás árnyvadász (ez a Shadowrunból van, azt én nagyon szerettem a kilencvenes években, és néha mostanság is visszatüremkedik pár kifejezés a küszöb alatt).

Summa summárum, itt szalmaözvegykedünk mink ketten (csak tudnám, miért húzza alá a hejesírás-elenőrző a szalmaözvegykedést). Pocinak vannak mindenféle bejáratott rituáléi, mindegyik rabszolgára külön, velem fésültetni szokta magát a kanapén, a Repülő Kutatóval meg együtt megy lefeküdni. Nagyon alaposan bejáratott szertartás ez, kezdődik a kanapé támlájának sarkán várakozó testhelyzettel, folytatódik a tipitopival a RK körül, majd amikor már tényleg ideje a lefekvésnek, gumikacsa-szerű nyikkanások következnek. A fogmosáskor is ott áll a fürdőszoba ajtajában, és ha túl hosszúra nyúlik a toalett, tovább gumikacsázik. Mikor végül felmennek a hálószobába, a RK felpizsamázza magát, addig Poci az ágy lábának és a szekrénynek fenegeti magát, majd mikor már a rabszolga átvedlett a szertartási ruhájába, Poci hanyatt veti magát a kis szőnyegen az ágy mellett, simogattatja magát, szerelmesen dürrög, és a RK papucsaihoz dörgöli a fejét. Mikor elege lesz ebből, feláll, és angolosan távozik, a RK meg végre alhat.

Na hát péntek óta nyilván nem került sor erre az akcióra, mert az áldozópap éppen Professor Krtekkel együtt a tengerentúlon van és okosembert játszik. Poci viszont egy roppant praktikus macska, úgyhogy két nap duzzogás után úgy döntött, ha ló nincs, a szamár is jó lesz. Tegnap este tizenegy körül nagy döbbenetemre tipitopizni és gumikacsázni kezdett körülöttem, majd addig nem is hagyta abba, amíg fel nem vonultam vele az emeletre. Ott némi fintergés és a bútordarabokhoz fenegetőzés után hanyatt vágta magát az én térfelemen a szőnyegen, simogattatta magát, és a házicipőkéimhez dörgölte a fejét. Majd, természetesen, miután megunta mindezt, felállt, és angolosan távozott.

Érdeklődve várom, ma este megismétlődik-e mindez.

Mint a mellékelt ábrán látható, ma nincs tancsitancsi, csak készülődés van az órákra meg du. a kozmetikus, aki szemöldököt meg szempillát fog gyártani nekem. Úgyhogy ennek örömére itt a legeslegújabb nyafogóruhám. Az anyagát, jól emlékszem, egy zsúfolt novemberi napon vettem azzal, hogy “kérek ebből az élénkpirosból három méterrel”, mire Szilvi azt mondta a méteráruboltban, hogy “eddig mindenki fakópirosnak hívta”, mire én, hogy “a mai nap után nekem már minden élénkpiros”. Hell yeah.

 
5 hozzászólás

Szerző: be 2019/11/25 hüvelyk eská, macs, ősz

 

5 responses to “7/86 – Helyettes

 1. Zsuzsi

  2019/11/26 at 20:16

  No, megismétlődött? 🙂

   
  • mák

   2019/11/26 at 20:17

   Nem, de valószínűleg azért, mert bealudtam a kanapén…

    
   • Zsuzsi

    2019/11/26 at 20:32

    😀
    Szabotálod szegényt? 🙂

     
    • mák

     2019/11/26 at 20:33

     Nem. Az ma volt, amikor délutánig be volt csukva a Bűnök Barlangjába, mert itt volt a bejárónő.

      
     • Zsuzsi

      2019/11/26 at 20:41

      Na, ezek után kíváncsi leszek, hogy ma este próbálkozik-e. 🙂

       

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: