RSS

6/201 – Özönvíz

20 Már

Ma van a tavaszi napéjegyenlőség, és tulajdonképpen ez önmagában is elég jó ürügy lenne arra, vajon miért vagyok ennyire ideges és feszült, de persze nem kenhetem rá simán mindenféle csillagászati izékre, hogy megint itt ülök összehuttyanva, és azon siránkozom, hogy újra csőstül jön az áldás. Csak és kizárólag magamat hibáztathatom azért, mert jövő szerdáig kétszer járom meg Pexet, ráadásul mindkétszer Esztergom érintésével, kellett nekem második doktori. Az órarendjeim ezúttal igazi tömegkarambol módjára csúsznak bele egymásba, a kormányt tekerd, Tibiiiii, a kormányt tekerd, ne a keresztet hányjad, és nem tudom, hogyan vakarodom elő a végére. Ó, édesjóistenem. Lehet, hogy ma inkább varrni fogok minden más helyett, utánam az özönvíz.

A fentebbiekből kikövetkeztethetően rajtam ma sincs mit nézegetni, égnek álló hajjal és harmonikázó zokniban próbálok úrrá lenni a fejemben uralkodó káoszon, úgyhogy magam helyett ezúttal Celofánt, alias Schrödinger macskáját küldöm be, aki ma ismét megtévesztő módon neki van pendülve az életnek, bezabált reggelire egy komplett tasakost, majd felhevert a kanapéra, hogy ott simogattassa magát.

 
4 hozzászólás

Szerző: be 2019/03/20 hüvelyk eská, macs, tavasz

 

4 responses to “6/201 – Özönvíz

 1. Zsuzsi

  2019/03/20 at 09:23

  Hajrá, Schrödi!!! 🙂
  Hajrá, MÁK! 🙂
  Neked annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy az Adaline varázslatos élete című filmben , amikor Jenny (alias Adaline) azt mondja Ellisnek: Mondj valamit, amibe belekapaszkodhatok, és sosem engedem el!, erre Ellis azt válaszolja: Engedd el! és a végén boldogan élnek, amíg meg nem halnak, szóval, bárha most még gordiuszi is az előtted álló időszak, egyszer csak valahogy mögéd kerül, és akkor majd szusszanhatsz egyet. 🙂 Valamint, hogy ezt mind te is tudod, nyilván, de saját tapasztalataim szerint jól esik az embernek, ha valaki más is ezzel bíztatja, szóval, gondoltam, megér egy próbát. 🙂

   
  • mák

   2019/03/20 at 09:27

   Ó, túlleszünk mi itt mindenen, ahhoz kétség sem fér…

    
 2. fűzfavirág

  2019/03/20 at 16:59

  Csókoltatjuk Schrödinger macskáját, meg a gazdáját 🙂 Tudod, elmúlik. Csak addig kell túlélni. (Én most könnyen beszélek, vasárnap lettem túl a magam becsavarodós, éjjel-nappal dolgozós rohamán. Mostantól egy darabig elég csak heti hat napot dolgozni.)

   
  • mák

   2019/03/20 at 20:18

   Én csak egy békés lusta életet szeretnék sok horgolással meg varrogatással és esetenként némi ábrándos írogatással. (Na jó, kit akarok én átverni…)

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
<span>%d</span> blogger ezt szereti: