RSS

6/189 – Suttyom

08 Már

A mai nap hajnali háromkor kezdődött azzal a jólismert érzéssel, hogy valaki éppen tompa fűrésszel próbálja leszedni a helyéről suttyomban és orvul a medencémet. Csak tudnám, mire kellett neki, én ebben a pillanatban akkor is kétszer meggondolnám, kell-e nekem ez a medence, ha utánam dobnák, teljesen ingyér.

Jobb híján persze felcihelődtem, fogat mostam, kávét főztem, tápláltam Celofánt, aki továbbra is stabilan dolgozik azon, hogy kicsellózzon az orvostudománnyal, és a korai óra ellenére ott állt a tálka előtt, hogy müeee, aztán két fordulónyi kaja után még fésülgettem is egy ideig, mert akkor meg arra volt igénye. Megetettem a kovászt is, ha már arra jártam. Ezek után pedig nagy meglepetésemre roppant édesen visszaaludtam, és boldogan csámcsogva álmodtam válogatott marhaságokat mindaddig, amíg fél nyolckor üvölteni nem kezdett a telefon, én meg pánikban riadtam fel, és botorkáltam hozzá, hogy ki halt meg. Csak anyám akart boldog nőnapot kívánni, mert mindenki tudja, hogy én ilyenkor már fent vagyok. Nos, ezúttal nem. És ezúttal tényleg bírtam volna még aludni.

Itt közben ez a hét szintén suttyomban és orvul úgy elszelelt, mintha sose lett volna, ma már péntek van, a nemzetközi nőnap mellé pedig böjtidő is, mert minek egyszerűen, ha lehet bonyolultan, neszpá. Én amúgy annak a híve vagyok, hogy potenciálisan nagyobb bűnt hordoz az, ami kijön az ember száján, mint ami bemegy rajta, de azért a Repülő Kutató ma este halétterembe visz vacsizni, így mindenki megkapja a magáét. Estére ki is puccantom magam, mert ugyebár ezt teszi az ember, amikor a férje vacsorázni viszi, de addig sem hagyhatlak titeket kontent nélkül, úgyhogy nesze, így festek éppen.

Most befordulok a Bűnök Barlangjába, és ott is maradok délutánig. Mivel a vacsorához nyilván fel kell vennem a pizsiből-ruhámat, mert ha varrtam valamit, addig nem nyugszom, amíg másnak is ki nem üti a szömit, délután majd újabb fotó is lesz, várjatok türelemmel.

Du. Na ez az. És még felveszek rá egy szőrös gallérú kiskabátot is, jollári-hóóó.

6.189b

 
5 hozzászólás

Szerző: be 2019/03/08 hüvelyk eská, tavasz

 

5 responses to “6/189 – Suttyom

 1. Zsuzsi

  2019/03/08 at 16:41

  Jó ez a tunika-farmer kombináció. 🙂

  Meg tetszik az, hogy “potenciálisan nagyobb bűnt hordoz az, ami kijön az ember száján, mint ami bemegy rajta”. 🙂

   
  • mák

   2019/03/08 at 17:14

   Éppen új tunikákat varrnék magamnak, ha Erikékre nem jött volna rá a happáré.

    
 2. Zsuzsi

  2019/03/08 at 17:16

  Na, jól áll rajtad is a Dzsuliendrúz ruha. 😀

   
  • mák

   2019/03/09 at 05:59

   És még azt is megúsztuk, hogy énekeljek, bár a totál kihalt Bogdányi úton levágtam néhány piruettet épp csak a miheztartás végett.

    
   • Zsuzsi

    2019/03/09 at 06:27

    😀

     

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: