RSS

5/364 – Hullámvasút

30 aug

Akkor szép, ha zajlik, de azért mégiscsak a jebezeusát ennek a világnak, hogy vagy toporgás és totojázás van, vagy pedig mindenegyszerre. Most éppen mindenegyszerre. Lássuk csak.

1. Harcaim a bürokracicás feladatokkal. Ma pl. hajnali négykor ugrottam neki a tantárgyleírások végének meg előadás-absztraktoknak, mielőtt még seggembe harapnának a határidők. Ezáltal mára le is van tudva minden, na persze ha közben nem talál el egy gellert kapott feladat, amiről eddig nem tudtam. Két dokumentummal még így is folytköv., tudjuk már le mindet, amíg csak ezek vannak, és nem több.

2. Miután az egész vakációnak hívott izét itthon töltöttem, naná hogy holnap fogok világgá menni. Kicsi világgá, mármint hogy rövid időre és nem túl messze, anyámat látogatjuk meg a hétvégén a Repülő Kutatóval, ámde

3. Itt ezen a blogon eddig mindig tartottam évvégi értékelőt meg éveleji beharangozót, márpedig nem tapodhatom lábbal a tradíciókat sem, a rossebbe. Márpedig a blogév vége holnapra, blogév eleje holnaputánra esik. (Ja, én így szállok le a bicikliről.)

4. A tavalyi éveleji beharangozóban megígértem, hogy lesz itt ötvenkét eská-poszt is, és jelentősen többet bütyköltem ez alatt az egy év alatt, mint amennyit blogoltam róla, szóval van még két bejegyzésnyi elmaradásom. Az már tuti, hogy mikről fognak szólni ezek a bejegyzések, de attól még meg kell írni őket, nemde.

Summa summárum, készüljetek fel arra, hogy ma-holnap durva bejegyzésdömping várható, viszont a hétvégére nem tudok garantálni semmit. Igen, ez a blog is úgy fest, mint az életem: vagy toporgás és totojázás, vagy mindenegyszerre.

Biztonsági öveket becsatolni, indul a húúú-háááá-húúúú-háááá.

Elképzelhető, hogy fogok még ennél kulturáltabban is festeni valamikor a mai nap folyamán, de erre nem vennék mérget, legfeljebb a tekintetem lesz kevésbé üveges. Amúgy pontosan ahhoz vagyok öltözve, amiről a nap szólni fog: itthoncsücsühöz meg irkáláshoz. És, mint ezt már gyakorta elharsogtam errefelé, ez nem divatblog. Hajaj, de még mennyire hogy nem.

 
3 hozzászólás

Szerző: be 2018/08/30 hüvelyk eská, nyár

 

3 responses to “5/364 – Hullámvasút

  1. Zsuzsi

    2018/08/30 at 15:31

    Bejegyzésdömping, hurrá! 🙂
    Ez a mai afféle fél-nyafogóruha? 🙂

     

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: