RSS

5/352 – Izénap

18 aug

Mint a mellékelt ábrán is látható, már megjártam a piacot, ahol (nem meglepő módon) kénytelen voltam megállapítani, hogy jelenleg én vagyok a városban a legfehérebb bőrű nő, mármint azok közül, akik tízféle paradicsomra és kecskesajtra vágynak. Well, shit happens.

Ma délután grillparti várható a szomszédban, anyósom egyik unokájának ünnepeljük a névnapját vagy születésnapját vagy az első tejfoga kihullásának negyedik évfordulóját, lövésem sincs. A középsőről van szó, akinek novemberben van a névnapja és decemberben született, de azt hiszem, már említettem, hogy úgy állunk ezekkel, mint Második Böskével, akinek van egy privát szülinapja meg egy hivatalos. Ezeknek a kölköknek is van mindenféle ünnepe quantum satis, a legnagyobbnak például a névnapján ünneplik a születésnapját, a születésnapján meg a másik születésnapját, a legkisebbnek meg asszem kitaláltak egy Bucó névnapot is valamilyen random napra, merthogy természetesen van neki polgári neve is, de azzal meg ki törődik. Ezek után, gondolom, nem meglepő, hogy elvesztettem a fonalat. Torta is lesz, az a lényeg.

Amikor kitört ez a dili a nemhivatalos és hivatalos név- meg szüli- meg izénapokkal, egy ideig próbáltam követni az eseményeket mindenféle kézműves ajándékokkal, de mostanra eljutottam oda, hogy van egy dobozom ilyen random ünnepi alkalmakra, hajcsatok vannak benne meg gyöngyfűző szettek meg kiskönyvek meg zsírkréták, és amikor kiderül, hogy délután kettőtől éppen kinek kell elkornyikálnunk, hogy boldogszülinaaaapot, kiveszek belőle valamit.

Ma asszem egy “hogyan díszítsünk muffint cukormázzal for dummies” kiskönyvet vágok hozzá az ünnepelthez, oszt kalap. Ez utóbbi szó szerint.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2018/08/18 hüvelyk eská, nyár

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: