RSS

5/100 – Piszok nagy csalás

09 dec

A mai poszt félig-meddig egy piszok nagy csalásból áll, merthogy ugyan épp az itt illusztrált nyafogóruha van rajtam, de valószínűleg a lábam se fogom kitenni a lakásból. Tegnap viszont, ha már úgyis itthon voltunk mindketten, hirtelen ötletből összeciheltük magunkat, és elmentünk Emesével együtt bevásárolni, én meg aszontam, na akkor fotózzunk is, ha már ilyen nagy expedícióra indulunk. Adventi hétvégéken mindenfajta bevásárlás teljességgel reménytelen: mindenhol tömeg, és az ember még két liter tejet is irgalmatlan sorbaállások árán képes csak beszerezni.

Most tehát tele a hűtő meg a kamra, okunk semmi, hogy kimásszunk abba a cseperésző nyavalyába, ami éppen errefelé tenyészik, én meg mára egy újabb savanyú káposztás kenyeret ígértem, úgyhogy harcra fel. Egy kis sütisütögetés sem ártana, és a Bűnök Barlangjában is várakoznak ilyen-olyan ötletek meg feldolgozandó anyagok, úgyhogy ma sem fogok unatkozni, és örömmel fogok nemunatkozni.

Amúgy a teletubby-jelmez mellé egyebeket is turkáltam, én jellemtelen féreg, úgyhogy valamikor azt is be kéne blogolnom.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2017/12/09 hüvelyk újracucc, eská, tél

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: