RSS

5/41 – Pumpkin Spice

11 okt

Meglehetősen jellemző rám, hogy egy csomó mindent tudok elméletben, csak éppen a gyakorlat hiányzik mellőle. Például elég pontos fogalmaim vannak a pumpkin spice lattét övező enyhe őszi hisztériáról, de olyan elmaradottságban élek itt falun, hogy még sose ittam. Nyilván az ilyen hiányosságokat sem a szokásos módon pótolom (úgymint elmenni, és inni egyet), ehelyett tegnap este mindenféle recepteket böngészgetvén szembejött velem egy Pumpkin Spice Coffee Cake, amit azonmódulag neki is láttam, hogy megsüssem ma reggel. Azon ugyan röhögtem kicsinyt, hogy egy Starbucksig nem bírok ugyan elmenni, de a kamrámban magától értetődően vannak olyan izék, mint pekándió meg barnacukor meg juharszörp, a konyhapulton meg amúgy is ott várta egy Hokkaido tök, hogy történjen vele valami.

Én ezúttal nem várom, hogy történjen velem valami, abból már volt elég. Beérem azzal, hogy elmaszogjak határidős írnivalóimmal meg bedugjak egy-két mosást a gépbe, és közben csendben örvendezzek azon, hogy végre, lassan-lassan, kidugulóban van az orrom. Cserébe most ugyan a torkomból távoznak idegen létformák mindenféle hangeffektusok kíséretében, de valamit valamiért.

A fentiek után viszont valószínűleg senkit sem lep meg, hogy nagyjából tökpürének öltöztem máma. Fahéjjal, gyömbérrel és szegfűszeggel.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2017/10/11 hüvelyk eská, ősz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt kedveli: