RSS

4/281 – Sűrű és rózsaszín

08 jún

Voltaképpen a jetlag nem is olyan rettenetes dolog (mondta bizakodva hajnali egykor, amikor nem tudott visszaaludni), alig csak egy kicsikét különbözik az inszomniások mindennapjaitól. Nem olyan nagy bumm ám, ha az ember hajnalban úgy ken fel a körmére egy újabb réteg rózsaszínt a besűrűsödött ezeréves körömlakkból, hogy már túl van három rövidke alváson délutántól számítva, és az adott pillanatban éppen úgy érzi, hogy na, egészen ébren vagyunk, csinosíjjuk magunkat egy pöttyöt, aztán tegyük ki a pontot a hetek óta vonszolódó szakdolgozati bírálatokra.

Reggel persze már másként fest a leányzó fekvése, márminthogy a leányzó inkább feküdni szeretne, mintsem feltarisznyálni és eltotyogni a munkahelye irányába, de mit van mit tenni, vár a bánya. És mivel ebben a nyavalyás életben mindig minden egyszerre történik, ma estére még csajbuliba is vagyok hivatalos. Ehhez pedig, ha akad rá annyi időm, és nem ájulok el menetközben a kialvatlanságtól, át is öltözöm majd, juhé. Ah, mekkora boldogság, amikor végre rendelkezésre áll a komplett szekrény, az ember asse tudja, hová kapjon, mindenhol csuda tarkabarka holmik. Persze miután megcsodáltam az összes cuccot, végül hozzávetőleg a szakdolgozathurcolós szatyorhoz öltöztem. Stílusos vagyok, mint a fene. Délben már valószínűleg melegem lenne benne, de addigra a szakdolgozathurcolós szatyor átavanzsál kardigánhurcolós szatyorrá. A lényeg, hogy hurcoljunk valamit, anélkül nem az igazi. (A ruhát amúgy nem ártott volna kivasalni, de Celofán éppen ott gubbasztott a vasalódeszkán, és rá volt írva az arcára, hogy ha elkergetem onnan, lehányja a cipőmet.)

Kár, hogy az orrom még mindig folyik, és úgy ugatok, mint egy kutty. Nincs is szebb egy kis nyári náthánál jetlaggel keverve, neszpá.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2017/06/08 hüvelyk eská, nyár

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt kedveli: